nlc.hu
Sztárok

Sztárban Sztár: Marics Peti nyerte az első élő show-t

Élő adásban flörtölt Lékai-Kiss Ramónával Marics Peti, a Sztárban Sztár első adásának győztese

A Valmar formáció énekese elsőként jutott tovább a jövő heti adásba.

A Sztárban Sztár 8. évadának első élő show-ját – a zsűri és a nézők pontszámai alapján – Marics Peti nyerte. A 25 éves énekes a Maneskin frontembereként felszántotta a Sztárban Sztár színpadát. 

Lékai-Kiss Ramóna levegő után kapkodott Marics Peti előadása után, a fiatal énekes ugyanis amellett, hogy produkciójával felrobbantotta a stúdiót, lesétált a zsűritagokhoz, majd megragadta Lékai-Kiss Ramóna állát, s már-már majdnem megcsókolta a tévést.

Marics Peti,

Majdnem csók csattant az élő show-ban (Forrás: TV2 / Sztárban Sztár – videó)

Produkciójával a zsűrit teljesen lenyűgözte, állva tapsoltak neki az ítészek.

Marics Peti elárulta a műsor online riporterének, hogy a próbák után most, az élő show-ban fogta meg a legjobban karaktere személyiségét. Félt, hogy nem sikerül megfelelően, de minden működött.

Ami pedig a Lékai-Kiss Ramónával való flörtjét illeti, a következőket vallotta be a kulisszák mögötti miniinterjúban: „Ez egy friss dolog volt és teljesen csak a játék része volt. Innen is bocsánatot kérek a csávójától, engem biztos, hogy felidegesített volna egy kicsit. Ez a csávó (utalva arra, akinek a bőrébe bújt – szerk.) is ilyen hiperlaza, mondták, hogy csibészkedjek oda valamit, és ez jött ki belőle.”

Marics Peti

Marics Peti elsőként jutott tovább a Sztárban Sztár második adásába (Fotó: Sajtószoba)

Olvass még a Sztárban Sztár 8. évadáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top