nlc.hu
Család

Stohl András az ötödik gyermekéről

Az 55 éves Stohl András az ötödik gyerekről: „Már majdnem nagypapaként nézel rá”

A színész, műsorvezető bevallotta, ilyen idősen egészen másként áll egy kisbabához, mint annak idején, 25 évesen.

Mint arról beszámoltunk, megszületett Stohl András ötödik gyermeke, Bella Julianna, akit a műsorvezető élete legnagyobb kalandjának tart. Az 55 éves színész a Mokkában elárulta, milyen volt az apás szülés, valamint az apaság örömeiről is mesélt.

Stohl András

Stohl András igyekszik minél többet segíteni a feleségének a baba körül – Forrás: TV2 / Mokka – videó

Szuper kisbaba. (…) Minden szuper. A terhesség is csodálatos volt, a Vica úgy viselte, ahogy szerintem le van írva a nagykönyvben. A szülés is nagyszerűen sikerült. Bent voltam, minden a legnagyobb rendben volt. (…) Eszik, alszik” – mondta el Stohl, akinek ez volt a harmadik apás szülése. „Nagyjából az ember tudja, hogy mire kell számítani, mert ez belevésődik az ember agyába, de nyilván amikor ott van a Vica, és jönnek azok a bizonyos fájások, akkor bizony férfiként nagyon nehéz ott lenni, mert nem tudsz igazából mit csinálni” – árulta el a színész, műsorvezető, aki rábeszélné a férfiakat az apás szülésre.

Bevallotta, 55 évesen egészen másként áll egy kisbabához, mint annak idején – 25 évesen – az első gyerekéhez. „25 évesen gyerek még az ember, de most már az ember rutinosan, most már majdnem nagypapaként nézel rá. (…) Olyan baromi jó érzés rácsodálkozni, ahogy a nagylányok viszonyulnak a kicsihez. (…) Van már két felnőtt, anyának érő nő, és van egy 14 éves, akiben még bontakozik a dolog. Milyen elképesztő, ahogy egy nőnemű ember ránéz egy kisbabára és mennyire más, ahogy a kis Bandi” – mesélte Stohl.

Olvass még Stohl Andrásról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top