nlc.hu
Sztárok

Stohl András az ötödik gyerekéről

Stohl András szerint az ötödik gyereke lesz élete legnagyobb kalandja

A kamerák előtt ismerte be, hogy mit jelent számára az újabb gyerek érkezése.

A Sztárban Sztár kulisszái mögött készült rövid interjúban több olyan dolgot is elárult magáról Stohl András, amit eddig nem tudhattak róla a nézők.

Stohl András

Stohl András a 19 évvel fiatalabb feleségével, Vicával az első közös gyermeküket várják – Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Kiderült, hogy az 55 éves színész:

  • nem diszkrét, képtelen titkot tartani, nagyon locsi-fecsi
  • nagyon barátságosnak tartja magát. nagyon szereti az embereket és nagyon szeret barátkozni, de nagyon hamar kitárulkozik mások felé, ami szerinte nem mindig jó
  • nagy haveri társasággal rendelkezik, mégis megválogatja, hogy ki az, akivel tényleg mindent megoszt az életéből
  • legjobb barátját csupán évente kétszer látja, mégis úgy érzi, mintha minden nap mellette lenne

Sőt azt is bevallotta, hogy kalandkedvelő: “Nagyon szeretem a kalandokat. Nagyon szeretem az életet és nagyon szeretem, ha történik egy csomó minden benne”.

Amikor a Sztárban Sztár riportere, Budavári Fülöp rákérdezett arra, hogy mi volt élete legnagyobb kalandja, Stohl András – akit a nézők mentettek meg a kieséstől a műsor legutóbbi adásában – a következőket válaszolta: “A legnagyobb kaland az eddigi 4 gyerek, de most jön az ötödik, az lesz a legnagyobb kaland.”

Olvass még Stohl Andrásról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top