nlc.hu
Sztárok

Stohl András az apaságról

Stohl András vallomása: egy másik férfi nevelte fel a két nagylányát

A mai napig lelkiismeret-furdalása van.

Nem mindennapi mozaikcsaládban él Stohl András, akinek 5 gyermeke született 3 édesanyától. Az 56 éves színész-műsorvezető szerint főként a legnagyobb gyerekei, Luca és Rebeka szenvedte meg az apakép hiányát a családban. Minderről a Beköltözve Hajdú Péterhez című műsorban beszélt, amely pénteken 19 órától lesz látható a Frizbi TV YouTube-csatornán – írja a Blikk.

Stohl András a Dancing with the Stars műsorvezetőjeként - Fotó: Sajtószoba

Stohl András a Dancing with the Stars műsorvezetőjeként – Fotó: Sajtószoba

„Lucának és Rebusnak én ugyanúgy nem voltam apjuk rendesen. Egy másik férfi, egy nagyszerű ember nevelte fel őket, hiszen elváltunk, amikor Luca 9 éves volt, Rebeka pedig 5” – vallotta be Stohl, aki arra is kitért, hogy a kapcsolata ennek ellenére a mai napig jó mindkét lányával, sőt együtt is karácsonyoznak mindannyian.

A színész-műsorvezető az interjúban arról is beszélt, hogy olyannyira nem mindennapi a mozaikcsaládjuk, hogy sokan összezavarodnak az ismeretségi körében, hogy ki kinek az édesanyja. Többek között arról is sztorizott, hogy a legkisebb gyereke – aki alig múlt egyéves – már a féltestvérei édesanyját emlegeti.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top