Megműtötték Szacsvay Lászlót: „Nyolc lyukat fúrtak a hasamba”

S. Z. | 2024. Szeptember 13.
A színművész kisebb operáción esett át a nyáron, jól van, de még vannak fájdalmai.

Szacsvay László nem igazán élvezte a nyarat, mert egy kisebb műtéten esett át, és még most is lábadozik.

„Nyolc lyukat fúrtak a hasamba. Időnként egyes mozdulatoknál még érzek fájdalmat, de napról napra jobban vagyok” – mesélte a Nemzet Színésze címmel kitüntetett színművész a Star magazinnak, amelynek a cikkét a Ripost szemlézte.

A 76 éves Szacsvay László elárulta, hogy a beavatkozás hamar megvolt, és szerencsére csak egy napot kellett kórházban töltenie.

„Reggel nyolcra bementem, elaltattak, majd délután négykor felkeltem. Megtaláltam a dohányzót, cigarettáztam egy kicsit, aztán visszafeküdtem aludni” – mondta a színész, aki meglehetősen lazán kezeli a történteket.

Fotó: TV2

Így idézte fel a részleteket:

„Hajnalban a legmélyebb álmomból keltett fel egy nagydarab fickó, hogy arrébb tolná az ágyamat, mert a szobatársamat csak így tudják kivinni. Azt hittem, még álmodom, és valami nagyon vicces vígjátékot forgatunk. Amikor viszont észhez tértem, majd’ összecsináltam magam! Ott állt szemben egy nagydarab pasas, a műtős nejlonbugyival a fején! Mondjuk, legalább kedves hangja volt. A szürreális éjszakát követően reggel felkeltettek, hogy hazamehetek. Eredetileg úgy készültem, hogy maradnom kell négy napig, de a jó hír hallatán azonnal összecsomagoltam” – mesélte a színész, aki tavaly ősszel vesztette el a feleségét.

Exit mobile version