Ezek a sztárok nem isznak többé alkoholt

nlc | 2024. Szeptember 18.
Akad köztük, aki tavaly hagyott fel végleg az alkoholfogyasztással, de olyan is, aki közel fél évszázada nem ivott egy korty szeszes italt sem.

Volt, aki a stressz levezetése céljából ivott, más súlyos, hosszú évekig tartó alkoholfüggőséggel küzdött meg. Ami azonban közös bennük, hogy ma már egy korty alkoholt sem isznak és erről a nyilvánosság előtt is beszéltek. 

Bradley Cooper

Bradley Cooper 2004 óta nem iszik. Amikor arról kérdezték, mi volt az, ami miatt képes volt szembenézni és leszámolni az alkoholfüggőségével, így válaszolt: „Rájöttem, hogy nem fogok tudni élni a lehetőségeimmel, és ez halálra rémített.” (Fotó: Steve Granitz/FilmMagic)

Anne Hathaway

„Általában nem szoktam erről beszélni, de már több mint öt éve józan vagyok. Ez számomra mérföldkőnek számít” - nyilatkozta idén tavasszal a The New York Timesnak Anne Hathaway, aki korábban azért fogyasztott alkoholt, hogy könnyebben megbirkózzon a stresszel. (Fotó: Mike Marsland/WireImage)

Anthony Hopkins

„Csak szeretnék boldog új évet kívánni, és azt is szeretném elmondani, hogy ma ünneplem 47 éve tartó józanságomat. Gyógyulófélben lévő alkoholista vagyok, és szeretném, hogy tudjátok, hogy vannak emberek, akik küzdenek... Legyetek kedvesek magatokhoz, legyetek büszkék az életetekre” – írta Anthony Hopkins 2022 december 29-én az Instagramon. (Fotó: Rich Fury/VF22/Getty Images for Vanity Fair)

Cara Delevingne

„Ez nem egyik napról a másikra történik..... Persze szeretném, ha a dolgok azonnal történnének - azt hiszem, ez a generáció különösen azt akarja, hogy a dolgok gyorsan történjenek -, de nekem mélyebbre kellett ásnom” – nyilatkozta a Vogue-nek tavaly márciusban Cara Delevingne, aki négy hónappal korábban hagyott fel az alkoholfogyasztással. (Fotó: Mike Marsland/Marsland/WireImage)

Tobey Maguire

Tobey Maguire őszintén beszélt arról, hogy tizenévesen alkoholproblémákkal küzdött, ám 19 éves korában úgy döntött, segítséget kér. Az Anonim Alkoholistáknak köszönheti sikeres leszokását. „Annyira, de annyira egyszerű. Bejövök, segítséget kérek. Teljesen megváltoztatta az életemet” – mondta a színész. (Fotó: Phillip Faraone/Getty Images,)

Drew Barrymore

„Két és fél éve nem ittam egy korty alkoholt sem. Ez olyasmi volt, amivel kapcsolatban rájöttem, hogy egyszerűen nem szolgál engem és az életemet” – fogalmazott Drew Barrymore 2021 decemberében a CBS This Morning című műsorában. (Fotó: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Michael J. Fox

Amikor Michael J. Fox-nál 30 éves korában Parkinson-kórt diagnosztizáltak, az alkoholba menekült vigaszért. Egy évvel később azonban felesége ráébresztette, hogy rossz úton jár. „Körülbelül egy évvel a diagnózisom után egy reggel felébredtem, és megláttam Tracy arcát. Azt kérdezte: 'Ezt akarod?' Azonnal tudtam - nem, nem ezt akarom, és nem ez vagyok én. Így aztán '92-ben abbahagytam az ivást. Felismertem, hogy van választásom az ivással kapcsolatban, és ez ráébresztett, hogy a Parkinson-kórral kapcsolatban is van választásom.” (Fotó: Steve Granitz/WireImage)

Adele

„Szó szerint az alkoholizmus határán voltam a húszas éveim nagy részében” - fogalmazott egy nyilatkozatában Adele, aki tavaly teljes mértékben felhagyott az alkoholfogyasztással. (Fotó: Gareth Cattermole/Getty Images)

via

Exit mobile version