Jóképű férfi lett Az ének iskolája duci kisfiúja, Bari Laci

D. A. | 2024. Szeptember 19.
Neked is úgy tűnik, mintha csak tegnap lett volna, hogy Az ének iskolája adásba került? 10 év telt el azóta, és Bari Lacika már rég nem az a kisfiú, aki volt.

Bari Laci mindössze 12 éves volt, amikor feltűnt Az ének iskolájában. Az angyali hangú kiskamasz egészen a végsőkig jutott, de a műsor után sem engedte el a zenét.

Bari Laci és Radics Gigi duettje Az ének iskolájában (Fotó: TV2)

A Miskolci Bartók Béla Zene- és Táncművészeti Szakgimnáziumban dzsesszzongoristaként végzett, 2016-ban pedig a Sztárban Sztár + 1 kicsi szereplői között mérettette meg magát, ahol szintén az éneklés került fókuszba.

Peter Srámekkel a Sztárban Sztár + 1 kicsiben (Fotó: Super TV2)

Bár az ezt követő években keveset hallottunk róla, 2021-ben megjelent az első saját szerzeményű dala, a Féltelek. A lírai dal abban az évben még A Dalba is bejutott, ahol már nemcsak Laci tehetsége volt nyilvánvaló, hanem az is, hogy egészen felnőtt.

Jóképű férfi lett belőle

Kisfiús vonásait hátrahagyva már egy kész férfi jelent meg a videóklipben, akinek egyébként több arcát is megismerhette a nagyérdemű a Sztárban Sztár leszek! harmadik évadában. Laci nem jutott be a döntőbe, sőt, a nyilvánosság elől is picit eltűnt, aminek az volt az oka, hogy a műsor egyik próbáján súlyos sérülést szerzett és hetekig tartott, mire felépült.

A Sztárban sztár leszek!-ben, 2022-ben (Fotó: TV2)

Közben persze nem unatkozott, a gyógyulással töltött időt stúdiózással és dalszerzéssel töltötte, 2024 áprilisában úgy nyilatkozott, hogy ebben az időszakban a hogyan továbbot is át akarta gondolni. „Rengeteget voltam stúdióban, számtalan szöveget írtam, próbáltam magamra találni. Arra koncentráltam, hogy a nagy Sztárban Sztáros kavalkád után magamba mélyüljek, és eldöntsem, hogy mit is akarok valójában. Most érzem, hogy megtaláltam azt a zenei stílust, amit valóban tudok képviselni. (…) Most azt is meg kell tanulnom, hogy visszajött a pörgés, és ezt az atmoszférát kell megteremteni, amire akkor azt hittem, hogy rossz, ami nyilván egészségileg így is volt. Ha ez sikerül, akkor tök jó dalok tudnak születni” – mondta el Iszak Eszternek a Mokkában.

Az énekes idén új videóklippel is jelentkezett, amit egészen vicces formában jelentett be a TikTokon, méghozzá a saját evolúcióján keresztül, hogyan lett „kis cukiból” egy helyes, felnőtt férfi.

Exit mobile version