nlc.hu
Sztárok

Sztárban sztár leszek!: Bari Laci esett ki

Megvannak a Sztárban sztár leszek! döntősei, Bari Laci búcsúzott: „Kihívást akartam, és ezt meg is kaptam”

Yulaysi Miranda lett a napi győztes, így egyből a fináléba került.

A Sztárban Sztár leszek! 9. élő-show-jának a végén Kaly Roland és Bari Laci került  a veszélyzónába. A nézők Kaly Rolandot juttatták tovább, így Bari Laci búcsúzott. A kiesésével összeállt a zenei tehetségkutató döntős mezőnye: Yulaysi Miranda, Kökény Dani és Kaly Roland versenyez majd a fináléban.

Bari Laci,

Bari Laci a döntő kapujában búcsúzott – Fotó: Sajtószoba

„Bennem semmilyen rossz érzés nincs. Azért jelentkeztem ebbe a műsorba, hogy saját magamban olyan gátakat törjek fel, amik bennem voltak. (…) Az éneklésen és a zenén kívül nekem kellett még valami, ami hozzá jön, és pont ilyen feladatokra vágytam. (…) Tényleg kihívást akartam, és ezt meg is kaptam, úgyhogy boldog vagyok” – nyilatkozta a kiesés után Bari Laci.

Úgy gondolom, hogy minden van valamiért. (…) Ennek így kellett lennie. Lehet, hogy egy sokkal nagyobb tragédiától menekültem így meg. Mindig erre szoktam gondolni, hogy valamiért ez történt” – mondta el a táncpróbán történt súlyos balesetéről, ami miatt kénytelen volt a 6. élő-show-tól kezdve ülve előadni a produkcióit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top