nlc.hu
Sztárok

Bari Laci barátnője

Bari Laci: „A barátnőmet Istennek köszönhetem”

Párkapcsolatáról vallott a Sztárban Sztár leszek! versenyzője.

Bari Laci kérte és megkapta álmai nőjét, akit hite szerint az Isten küldött neki. A Sztárban sztár leszek! versenyzőjétől a vallás felelős életvitelt követel meg, de szerencsére a szerelme is osztja ezt a nézetet, így ezen a téren is támaszai egymásnak – írja a Bors.

Bari Laci

Bari Laci, a Sztárban Sztár leszek! versenyzője – Fotó: Sajtószoba

A barátnőmet Istennek köszönhetem! Egy nap kimondtam, hogy milyen lányt szeretnék, és másnap rám írt. Hála Istennek fél éve rám talált a szerelem. Senki másra nincs szükségem rajta kívül. (…) Szükségem volt egy olyan emberre, aki nem csak a hangom miatt szeret, hanem azért is, aki vagyok. Aki lát engem és értékeli azt, amilyen ember vagyok” – mesélte a bulvárlapnak Bari Laci.

Közös az érdeklődésünk és az értékrendünk. Emerance egy nagyon komoly, vallásos lány, magas értékrenddel bír, amit tisztelek és szeretek benne. Pontosan egy ilyen lányt képzeltem el magamnak” – áradozott párjáról a fiatal énekes.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top