Minden, amit tudni lehet Lady Gaga vőlegényéről, Michael Polanskyról

nlc | 2024. Szeptember 23.
Michael Polansky az elmúlt években Lady Gaga párjaként került reflektorfénybe. De mit lehet tudni az amerikai üzletemberről, aki idén eljegyezte a világsztárt?

2020. január 1-jén a TMZ magazin hozta nyilvánosságra azt az előző éjjel, egy szilveszteri bulin készült felvételt, melyen  Lady Gaga csókot váltott egy titokzatos, sötét hajú férfival. Hamarosan kiderült, az illető nem más, mint Michael Polansky amerikai üzletember. A színész-énekesnő és párja 2020. februárjában, egy Instagram-posztban hozták nyilvánosságra, hogy valóban együtt vannak. Ezt követően a Covid-karantént is együtt töltötték, ami csak megerősítette a szerelmüket.

Idén áprilisban röppentek fel először olyan híresztelések, miszerint Polansky eljegyezte a sztárt, aki  azonban ezt csak a párizsi olimpián erősítette meg. Nemrégiben pedig, a velencei filmfesztiválon 200 millió forint értékű eljegyzési gyűrűjét is megmutatta a nyilvánosságnak

Lady Gaga és Michael Polansky (Fotó: Profimedia)

Ki Michael Polansky? 

Michael Polansky 1978. október 27-én született San Franciscóban. 2002 és 2006 között a Harvard Egyetemre járt. Alkalmazott matematikából és informatikából szerzett diplomát.

Az üzletember számos különféle szerepet tölt be nonprofit szervezeteknél és vállalatoknál. 2015-ben Sean Parkerrel, a Facebook és a Napster társalapítójával együtt hozta létre a Parker Alapítványt, amelynek  ügyvezető igazgatója. Polansky a Parker Institute for Cancer Immunotherapy igazgatósági tagja is, amely  rákellenes kezelések kutatását finanszírozza.

Lady Gaga édesanyja, Cynthia Germanotta egy jótékonysági projekt kapcsán korábban ismerte meg Polanskyt, mint a lánya. „Az anyukám találkozott vele, és azt mondta nekem: »Azt hiszem, most találkoztam a férjeddel.« Én pedig azt mondtam: »Nem vagyok kész a férjemmel való találkozásra!« Soha nem tudtam volna elképzelni, hogy anyám… megtalálta a számomra legtökéletesebb embert” – idézte fel a sztár egy interjújában. 

A világsztár és vőlegénye a vörös szőnyegen (Fotó: Gisela Schober/Getty Images)

Polansky és Lady Gaga először 2019 decemberében, Sean Parker születésnapi partiján találkoztak személyesen, ahol 3 órát beszélgettek. 

„Nem sokat tudtam róla, és őszintén szólva nem tudtam, mire számítsak. Azonnal megdöbbentett a melegsége és nyitottsága – annyira őszintén kíváncsi volt arra, milyen az életem” – mesélte erről az üzletember.

A párt a jótékonysági munka iránt érzett elhivatottság is összeköti. Több közös projekten is dolgoztak már együtt, többek között a One World: Together at Home koncert szervezésén.

Bár az eljegyzést nem kapkodták el, barátaik már évekkel ezelőtt is arról beszéltek, hogy úgy viselkednek egymással, mint egy házaspár.

„Gaga egy nap gyerekeket akar, és Michaellel képzeli el a jövőt” – nyilatkozta az Entertainment Tonight-nak még 2021-ben egy ismerősük.  

via

Exit mobile version