Ilyen volt Erdélyi Mónika az első RTL-castingján

nlc | 2024. Szeptember 27.
Mielőtt Erdélyi Mónika a nevével fémjelzett tévéshow háziasszonya lett volna, többek között hitelelemzőként kereste a kenyerét.

Erdélyi Mónika 34 éves volt, amikor nagyot fordult vele a világ: lehetőséget kapott az RTL-től, hogy a nevét viselő kibeszélő show műsorvezetője legyen, amivel fogalommá vált az országban.

Fotó: Fotocentrál.hu -Szabolcs László

2001-et írtunk, amikor egy májusi napon adásba került az első Mónika Show, ami aztán 2010 nyaráig sokak számára biztosított délutáni kikapcsolódást. Nincs ez másképp azokkal az epizódokkal sem, amiket most ismétel az egyik tévécsatorna, hiába telt el több mint két évtized az első forgatások óta.

 Jött, látott, győzött

A csatorna meghatározó arcait vendégül látó RTL Sztori című műsorban könnyekig hatódva idézte fel a kezdeteket

„Egy hetilapban jelent meg a hirdetés, miszerint egy országos tévécsatorna női műsorvezetőt keres. Rögtön felhívtam a megadott telefonszámot és már másnapra behívtak castingra. Annyira gyorsan pörögtek az események, hogy azt gondolom, ennek valamiért így kellett történnie” – mondta az egykori tévés, aki második lánya születése után a Reggeli műsorvezetőjeként tért vissza a képernyőre.

Tehetsége és magabiztossága az első pillanatban meggyőzte a stábot, amiben Mónika szerint nincs semmi meglepő: „Szerintem tök jó volt! Most nem azért, mert én csináltam, de tényleg. Nem is csodálom, hogy engem választottak!” 

A tévében már csak az ismétléseknek köszönhetően bukkan fel, kisebbik lányával, Mollival azonban rendszeresen látható együtt a YouTube-on, saját klipjeikben. „Találtok érdekes videókat finom süteményekről, lélekápolásról, női praktikákról, mindenről, ami érdekel. Iratkozzatok fel!” – buzdítja ott azokat, akik rátalálnak.

Nézd meg, mennyit változott Mónika, mióta megismertük a nevét!

monika show casting

Ez volt az a próbafelvétel, amin mindenkit meggyőzött: az új műsor nem lehet másé! (Fotó: RTL.hu)

central-0202299951

Itt már nem csak játékból, hanem élesben is övé volt a Mónika Show háziasszonyi címe. (Fotó: Fotocentrál.hu x Szegő Erika)

central-0202703331

A műsor nemcsak a nézőknek, hanem a kulisszák mögött dolgozóknak is sok emlékezetes pillanatot tartogatott (Fotó: Fotocentrál.hu - Ványi Ákos)

central-0203274873

A híres-neves produkció több mint 1500 adást megélt! (Fotó: Sajtóklub RTL Klub )

central-0202983604

Mónikának nemcsak a lányaival, hanem az édesanyjával is különleges a kapcsolata (Fotó: Fotocentrál.hu - Fábián Olga)

central-0202958217

Sokoldalúságát tükrözi, hogy saját könyvet is írt (Fotó: Fotocentrál.hu - Szabó Lilla)

central-0202157669

Nem ma volt ugyan, de a Legyen Ön is milliomos stúdiójában is megfordult játékosként (Fotó: Fotocentrál.hu - Gálos Mihály Samu)

central-0202537961

Sokaknak leesett az álla, mikor 2006-ban meglátták a Szombat esti láz című műsor táncosaként (Fotó: Fotocentrál.hu - Schumy Csaba)

central-0203007693

Mónika mindig is sokat tett azért, hogy fitt és csinos legyen, ami 50 felett is megy neki! (Fotó: Fotocentrál.hu - Török László)

Nyitókép: Fotocentrál.hu – Szabolcs László

Exit mobile version