nlc.hu
Sztárok

Erdélyi Mónika a tévézésről

Erdélyi Mónika: „Nagyon szeretek tévézni, és azt gondolom, engem parlagon hagyni komoly hiba”

Hozzátette, ha mégsem találják meg ilyen felkérések, akkor sem keseredik el.

Erdélyi Mónika kilenc évig vezette a Mónika Showt, melynek révén pillanatok alatt robbant be a köztudatba. Miután véget ért a műsor, Mónika a lányával kezdett Youtube-videókat készíteni, melyek szintén hatalmas sikernek örvendenek a mai napig. 

Erdélyi Mónika

Fotó: Schumy Csaba

Mónika most a Blikk Mizu? című műsorának a vendége volt, ahol szóba jött a talkshow is, aminek a befejezéséről azt mondta, nem bánja, hogy csak kilenc évig húzták, hiszen szerinte egy idő után elfáradt volna a formátum

Ennek így kellett lennie, és az univerzális energia, vagy nevezzük bárminek, azt gondolta, hogy így lesz jó: hogy most tévéztél, tök klassz, mindenki ismer, most próbálj ki valami mást is, mert olyan színes a világ, annyira sok mindennel lehet foglalkozni. Továbbra is azt mondom, hogy nagyon szeretek tévézni, és azt gondolom, engem parlagon hagyni komoly hiba, de megváltozhat ez még a jövőben. Én azt gondolom, engem beszéltetni kell, mert szerintem tök jó dumám van és ezt kár kihagyni” – magyarázta Mónika arra, lenne-e még olyan formátum, amiben szívesen szerepelne. Hozzátette, a tévézés a második otthona, de ha nem találja meg ilyen feladat, akkor sem fog elkeseredni, hiszen több vállalkozása is van. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top