nlc.hu
Sztárok

Erdélyi Mónika interjú a Farm VIP-ről

Erdélyi Mónika: „Tíz évig cipeltem az emberek búját-baját”

Az egykori tévés kislánya büszke édesanyjára, amiért keményen dolgozott a TV2 Farm VIP műsorában – az ő véleménye pedig mindennél többet jelent a műsorvezető számára. Erdélyi Mónika az nlc-nek mesélt az élményeiről, az életéről, és arról, mire vágyik most a legjobban...

Miért vállaltad el a szereplést a FarmVIP-ban?

Már az első széria előtt is megkerestek, de akkor még nem éreztem, hogy ott a helyem. Amikor másodjára is felkértek, akkor egyfajta jelként fogtam fel és elvállaltam. 

Mitől féltél a legjobban?

A körülmények nem zavartak, még akkor sem éreztem magam rosszul, amikor kiderült, hogy a pajtában kell élnünk. Viszonylag hamar megszoktam ezt az élethelyzetet, kifejezetten szerettem a kerti zuhanyt. A bogaraktól féltem a legjobban, hogy ne kerüljön semmi az ágyamba. De aztán annyira fáradt voltam egy-egy nap után, hogy időm sem volt azon gondolkozni, milyen bogarak lehetnek körülöttem. Egyszerűen beestem az ágyba és aludtam.

Erdélyi Mónika Farm VIP 2 Mónika Show sztárinterjú

Erdélyi Mónika és Buzás Dorottya a Farm VIP 2-ben (Fotó: TV2)

Mi hiányzott a legjobban a megszokott életedből?

A meleg víz. Ha szerettél volna mosogatni, akkor mindig melegíteni kellett a vizet, ahhoz pedig tüzet kellett rakni. Elég macerás volt, ezért a végén már inkább hideg vízben mosogattunk.

Mit szólt a kislányod, Molli a műsorhoz? Nézi esténként?

Igen, és nagyon büszke rám. Azt mondta, keményen dolgoztam, és ez neki nagyon tetszik. Az emberek háta mögötti fúrásokat már ő is érzékelte, és kérdezte is, hogy miért kell ezt csinálni. Sajnos ez egy verseny, sokan azért barátkoztak másokkal, hogy ne szavazzák ki őket. Taktikáztak, ami nekem nem ment, én nem tudok így létezni. Őszinte vagyok, ami a szívemen, az a számon.

Mit tanultál a műsorból?

Azt, hogy nem kell mindentől előre félni. Alapvetően egy maximalista nő vagyok, mindig a legjobbra törekszem. Ha valami nem sikerül, akkor pedig nem szabad elkeseredni. Lazábban kell felfogni a dolgokat, számomra ez volt a legnagyobb tanulság.

A lányod épp a minap lett tizennégy éves. Milyen Mollival az élet?

Ő egy csupa szív kislány, egy nagyon aranyos gyerek. Néha túl kedves és jószívű, emiatt próbálom egy kicsit acélozni. Persze, azt tanítom neki, hogy mindenki felé pozitívan álljon, de azért legyenek fenntartásai. Egy kis távolság soha nem árt. Egyébként nagyon okos kislány, nyolcosztályos gimibe jár, jó tanuló. Szerencsére még nem akar önálló utakra menni, nagyon szeret velem lenni, nincsenek kamaszkori problémáink. Én is visszahúzódó kislány voltam, aztán teljesen kinyíltam: lehet, hogy ebben majd rám fog hasonlítani.

Mik a tervei? Követ majd a pályádon?

Most éppen a pszichológia felé veszi az irányt, szeretne egyetemre menni. Azt mondta, nem biztos, hogy hosszú távon is ebben szeretne elhelyezkedni, de mégis érdekli őt ez az irány. Megértem, mert amikor véget ért tíz év után a Mónika show forgatása, akkor én is tanulni akartam. Annyi embernek hallgattam már a búját és baját, hogy én is beiratkoztam az egyetemre és elvégeztem egy pszichológiai kiegészítő képzést. Ez sokat segített abban, hogy elengedjek dolgokat és végre letegyek olyan terheket, amiket magammal cipeltem tíz éven át.

Erdélyi Mónika Farm VIP 2 Mónika Show sztárinterjú

Erdélyi Mónika (Fotó: TV2)

Molli sokat szerepel Youtube-videóidban, szereti ezt a világot?

Születése óta hozzá van szokva a reflektorfényhez. Soha nem erőltettem rá semmit, most is akkor jön oda a videófelvételekre, ha ő szeretné. Mivel ketten vagyunk és ketten készítjük az anyagokat, ezért nem zavarja semmi, szerintem élvezi a közös munkát velem. Természetesen a videók készítésénél enyém a munka oroszlánrésze, Mollinak csak a vicces, szórakoztató részek jutnak, és ahogy említettem, az is csak akkor, ha akarja.

Mivel foglalkozol mostanában?

Ugyanolyan életet élek, mint mások. Online kezdtem el dolgozni, anyukámmal pénzügyi elemzéseket készítek. Anyu privát bankár és amiben tudom, segítem a munkáját. A pénzügyi szakmára mindig szükség van és jó, hogy otthonról is tudok dolgozni. Sokat foglalkozom egyébként a házunkkal is, épp most is karácsonyi díszeket teszek fel, el vagyok maradva a dekorációkkal, a hobbim pedig a kézműveskedés lett. Próbáltam festeni és sok más dolgot csinálni, de egyedül ez az, ami tényleg érdekel.

Erdélyi Mónika Farm VIP 2 Mónika Show sztárinterjú

Fotó: TV2

Boldog vagy?

Abszolút! Elégedett vagyok az életemmel és nem is szeretnék ezen változtatni. Sok-sok vágyam és álmom van, szeretnék utazgatni. Korábban az volt a vágyam, hogy világutazó lehessek. Szívesen mennék Vietnámba, majd Új-Zélandra. Imádom a digitális világot, mert bárhonnan dolgozhatok.

Gondolkoztál azon, hogy külföldön élj?

Nagyon jó lenne, de anyukámat nem hagynám itt soha, és a kislányomnak is itt az iskola. Ezek prioritást élveznek az életemben, ezért csak utazgatásokban gondolkozom.

Szoktál kommenteket olvasni a videóid alatt, vagy a műsor kapcsán?

Nem, nem foglalkozom a negatív kritikákkal, mert az emberek arc nélkül mondanak véleményt. Biztosan felháborodnék, ha elolvasnám őket ezért inkább nem teszem.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top