nlc.hu
TV-sztárok

Farm VIP: Erdélyi Mónika ezektől tart

Erdélyi Mónika a félelmeiről vallott: „A Farmon halálfélelmem volt a csacsi és a póni közelében is”

Erdélyi Mónika és Oláh Gergő beszámoltak a legnagyobb félelmeikről.

Ma este indul a TV2 Farm VIP című műsorának második évada, ahol a tanyasi lét viszontagságai bőven tartogatnak majd kihívásokat a hírességeknek, pláne, hogy saját félelmeikkel, fóbiáikkal is meg kell küzdeniük. Erdélyi Mónika egy gyermekkori élmény miatt kerüli a lovakat, Oláh Gergőtől bár nem áll a tanyasi közeg, szintén vannak félelmei.

A Farm sajtótájékoztatója

Fotó: Zsigmond László

„A Farmon hirtelen halálfélelmem volt a csacsi és a pónik közelében is, nem volt jó érzés, amikor a kezembe kellett fogni a gyeplőt, én ugyanis félek a lovaktól. Gyerekkoromban egy Sári nevű ló majdnem ledobott a hátáról, amikor nagyjából 10 éves koromban felültettek rá, és megbotlott velem. Bennem ez olyan félelmet keltett akkor is, hogy megfogadtam, többet nem megyek a közelükbe, nekem valahogy túl nagy állat. Elhiszem, hogy békések és aranyosak, de nem nekem” – árulta el az nlc-nek Mónika. 

Gergő leginkább a természetben fellelhető, kisebb állatoktól tart. „Félek a pókoktól és a bogaraktól, de például a pulykának sem merek a közelébe menni, mert egy idegbeteg állat. Felfújja magát, egyből támad, de szerintem érzi is rajtam a rémületet.”

A Farm sajtótájékoztatója

Fotó: Zsigmond László

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top