nlc.hu
TV-sztárok

Erdélyi Mónika a Mónika showról

„Nem is csodálom, hogy engem választottak” – Erdélyi Mónika elsírta magát, mikor megnézte első castingját

Az egykori műsorvezető ledöbbenve nézte a régi felvételt.

25 éves lett az RTL Magyarország, és amellett, hogy arculatot váltott a csatorna, most sorra teszi közzé honlapján a nosztalgikus videókat. Talán mindenki emlékszik a hétköznap délutánonként futó Mónika show-ra, amivel Erdélyi Mónika pillanatok alatt robbant be a köztudatba. A műsor nem csak a verekedésekről és vitákról volt híres, régi ismerősöket, családokat, barátokat hozott össze és voltak nemcsak szórakoztató, de megható pillanatok is.

Erdélyi Mónika

Erdélyi Mónika

Mónika kilenc éven át volt ott minden háztartásban. Azóta nagyot változott az élete, és mostanában inkább lányával, Mollival készítenek Youtube videókat. A csatorna születésnapja alkalmából egy meglepetéssel készültek az egykori műsorvezetőnek. 

„Te jó ég, ez a casting volt – mondta Mónika, amikor felismerte a videót, amit mutattak neki, majd könnyekben tört ki. – Hihetetlen. Ez a legelső volt, én azt hittem, itt már mint műsorvezető… Szerintem tök jó volt, nem azért, mert én csinálom, nem is csodálom, hogy engem választottak.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top