nlc.hu
Sztárok

Farm VIP: Holló véleménye Mónikáról

Farm VIP: Holló szerint Erdélyi Mónika egy időzített bomba

A zenész szerint a korábbi tévés kétségek között él.

Ahogy arról az nlc is beszámolt, tagcsere történt a Farm VIP-ben, ami gyakorlatilag sokkolta a játékosokat. Oláh Gergőnek és Buzás Dórinak, valamint Bódi Sylvinek és Kammerer Zoltánnak kellett eldöntenie, hogy kiket küldenek át a másik csapatba. A döntés értelmében Erdélyi Mónika, Gyepes Gábor és Póth Dia a piros csapatnál, míg Nagy Noémi, Singh Viki és Szuperák Barbi a sárgáknál kötött ki.

Bár a tagcserét követően Mónikát is örömmel fogadták újdonsült csapattársai, a bizonytalansága és az önmagába vetetett hitének hiánya új társainak is hamar szemet szúr, és a csütörtök esti adásban már okoz fennakadásokat. Holló szerint az egykori műsorvezetőnek segítségre van szüksége. „Mónika kicsit olyan, mint egy időzített bomba, annyira kétsége tud esni stresszhelyzetekben, hogy szüksége van a támogatásra” – mondta. Bódi Sylvi is megszólalt az ügyben. 

Ő olyan típusú nő, akinek mindig kell a bátorítás.

A kérdés, hogy vajon sikerül-e beilleszkednie Mónikának, képes lesz-e elengedni magát az új közegben, és kicsit könnyedebben venni az akadályokat. Hogy mindez miként hat a ma záruló termelési verseny végeredményére, és melyik csapat kényszerül Farmgyűlésre, 19:55-től kiderül.

erdélyi mónika farm vip

Erdélyi Mónika (Fotó: TV2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top