nlc.hu
Sztárok

Holló öröme a győzelem után

Farm VIP: Holló szerint a sárga csapatnak visszafogottan kellett volna ünnepelni, de ő ordítozott örömében, amikor legyőzte Jollyt

Holló szinte a fellegekben járt a győzelme után.

Ahogy arról az nlc is beszámolt, a Farm VIP keddi napján Holló és Jolly csaptak össze a párbajon, amelyből előbbi jött ki jobban. A zenei producer logikai feladatot választott, amiben a mulatós zenész elvérzett, így neki kellett hazamennie. Egy órán keresztül próbálták megfejteni a feladatot, amikor Fehér Hollónak sikerült – a győzelme után örömtáncot járt, ordítozva éltette magát.

fehér holló

Fehér Holló (Fotó: TV2)

Ezzel egyébként nem is lenne semmi baj, ha a termelési verseny napján nem akadt volna ki hasonló okok miatt a sárga csapatra. A sárgák ugyanis a rossz szériájuk után nyertek, ezt pedig egy indulóval ünnepelték. Holló szerint nem fair így ünnepelni a másik, legyőzött csapat előtt. 

„Nekem nagyon rossz érzés volt, hogy ott elkezdtek ugrálni, meg énekelni, mert szerintem egy kicsit túlörülték a dolgot és már inkább egy ilyen megszégyenítés érzés volt számomra az egész. Mi az első héten nem örültünk így, pedig sorra nyertünk” – mondta akkor. 

A Jolly elleni győzelemnek így örült:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top