nlc.hu
Sztárok

Farm VIP: Fehér Holló nyereménye

Farm VIP: Kiderült, mire költi a nyereményét Fehér Holló

Fehér Holló reméli, hogy a szereplése lendít egyet a karrierjén.

Ahogy azt az nlc is megírta, Fehér Holló nyerte meg a Farm VIP-et, miután a fináléban legyőzte Buzás Dórit. Kemény menet volt a döntő, erről a fiatal zenei producer őszintén beszélt.

,,Az egész stáb számára komoly kihívás volt a döntő napja, gyakorlatilag végig a tűző napon forgattunk. Nem sokat tettem volna a játék elején arra, hogy egyáltalán beérek a célba, sőt, igazából a verseny alatt sem gondoltam, hogy idáig eljutok. Szerintem sok mindenben fejlődtem, több olyan technikát elsajátítottam, ami megkönnyítette a munkát, ráadásul a fizikai feladatokban is egészen jól teljesítettem: többször elsőként értem be és védett is voltam. Keveset látnak belém az emberek, ezt korábban hajlamos is voltam elhinni. Épp a finálé napján jelent meg az új dalom Fölösleges címmel, amiben hasonló gondolatokat fogalmaztam meg” – kezdte az nlc-nek Fehér Holló, aki elárulta, a fizikai rész mellett fejben is nagyon ott kellett lenni a fináléban.

farm győztes fehér holló

Holló lett a győztes (Fotó: TV2)

,,Az utolsó feladat volt a legemlékezetesebb. Amikor azt a kaput kinyitottam, a fejemben hosszú perceknek tűnt, de egyébként egész gyorsan sikerült. Fej-fej mellett haladtunk Dórival és azt gondolom, az volt a fordulópont, ott el tudtam húzni. Azt éreztem, ha egyszerre nyitjuk ki a kaput, Dóri akár le is futhat, ezért nagyon siettem, hogy elsőként távozzak onnan. Egy lelki gát átlépése is volt számomra az a kapunyitás, hatalmas energiát adott. Mindenki őrjöngött, amikor mentem már felfelé a dombon, hallottam a kiesett játékosokat ordítani. Euforikus érzés volt, amikor megkongattam a harangot” – emlékezett vissza.

Holló arról is beszélt, hogy számára nem csak az megnyert összeg, de a szereplés miatt is fontos volt a játék, hiszen – állítása szerint – ha szem előtt van, az a zenei karrierjét is megdobja. ,,Egy zenész sokkal több figyelmet kap, ha képernyőn van, ha szélesebb körben megismerik az emberek. Ma már nem feltétlenül a nívó számít egy produkcióban, egy dalban, hiszen semmitmondó szöveggel is be lehet kerülni a felkapottak közé. Írhatok én bármilyen mély számot, ha nem jut el a közönséghez. Kell a szerencse ahhoz, hogy egy zenészt felkapjanak, és úgy érzem, hogy mivel a műsor által egy másik réteg is megismert, talán új lendületet kap a karrierem is.”

A zenész a játék alatt többször udvarolt Buzás Dórinak, akinek ugyan jól esett a sok bók, egy idő után közölte, hogy nem az esete Holló. ,,Próbáltam fűzni Dórit, de amikor mondta, hogy nem jövök be neki, akkor annyiban hagytam. A többiek egy darabig még húztak vele, de aztán annak is vége szakadt. A döntő előtt egyébként húztuk és cukkoltuk egymást, de természetesen csak viccből. Mindketten szeretünk játszani és versenyezni, mindketten nagyon komolyan vettük az utolsó megmérettetést.”

farm vip demcsák zsolti dóri holló

Holló és Dóri döntőztek (Fotó: TV2)

Hollótól arra is választ kaptunk, hogy mit kezd a főnyereménnyel, ami végül 11 + 1 millió forint volt, hiszen korábban ő is fix egymillió forinttal gazdagodott egy termelést segítő játék során, akárcsak Oláh Gergő. ,,Nincs konkrét dolog, amire költenék, inkább csak gyűjtöm. Szeretnék majd később egy lakást és egy autót. A munkám fejlesztésére, a zenekaromra, a stúdiómra fordítok egy kisebb összeget, illetve nézegetem a befektetéseket. Próbálom előteremteni azt, amit annak idején a szüleim nem tudtak” – részletezte a zenész, aki elárulta, mit kapott a műsortól.

,,Kialakult egyfajta rendszer az életemben, hiszen hajnali négykor keltünk, etetni kellett az állatokat, tisztán tartani a lakhelyüket és a saját lakrészünket is. A műsor előtt nem tudtam tüzet rakni, normálisan fűrészelni, vagy akár összerakni egy karámot, most pedig már ebben is van tapasztalatom. A játék felétől kezdtem el érezni, hogy már fizikálisan is hozzá tudok tenni, nem csak fejben. Emellett pedig jó kapcsolatot alakítottam ki Henryvel, Dórival, Zolival és Noémivel, egész gyakran szoktunk is beszélni. Gyepivel meg már megbeszéltem, hogy elmegyünk majd egy Fradi-meccsre együtt. Külön utakon mozgunk a farmbeli társainkkal, így nehéz összehozni a találkát, de nem távolodtunk el egymástól.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top