nlc.hu
Sztárok

Farm VIP: bepánikolt Erdélyi Mónika

Erdélyi Mónikán teljesen eluralkodott a pánik a Farm VIP-ben

Eltűnt a haberő, a videoblogger kikészült.

Erdélyi Mónikán teljesen eluralkodott a pánik a Farm VIP-ben, mivel sehol sem találta a habverőt. “Kell egy habverő. Tegnap itt volt, de valaki elpakolta. Pedig direkt elő volt készítve. Tök mérges vagyok, mert elő volt készítve…. Istenem, hol van?! Jó, gyerekek, nincs meg a habverő, nem tudom, ki hova rakta, de nem találom… Miért kellett elpakolni, amikor oda volt készítve?!” – hergelte fel magát az egykori műsorvezető, akinek a viselkedésére nehezen tudtak reagálni a csapattársai. Ugyan próbálták nyugtatgatni a többiek, de a kétségbeesett Erdélyi Mónikán úrrá lett a rémület.

 

Az 54 éves videoblogger utólag a kamerák előtt bevallotta: gyakran túlspilázza a dolgokat. “Sajnos ez rám jellemző, hogy nagyon rá tudok görcsölni dolgokra. Nagyon akarom jól, maximálisan megcsinálni, és ettől kifeszülök. (…) Lehet, hogy kevésbé görcsösnek kellene lennem, de nem tudok kevésbé görcsös lenni. Tudom, hogy a feladatnak el kell készülnie, főleg, ha csak nem magamért felelek, hanem egy csapatért. Na, akkor még jobban rástresszelek” – árulta el Erdélyi Mónika.

Erdélyi Mónika

Erdélyi Mónika tisztában van azzal, hogy gyakran túlspilázza a dolgokat, de nem tud ezen változtatni – Fotó: Sajtószoba

Olvass még a Farm VIP-ről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top