nlc.hu
Család

Schmuck Andor nehezen viseli Jolly barátnőjét

Farm VIP: Schmuck Andor egy visító hajókürthöz hasonlította Szuperák Barbara hangját

Schmuck Andor nem bírta elviselni Barbara magas, erős hangját.

A második nap is eltelt a Farmon, már egy kisebb vita is volt, ugyanis Fehér Holló a többiek szerint kinevezte magát csapatkapitánynak a társai megkérdezése nélkül. Ez a balhé annyiban maradt, miután a zenei producer elmondta a saját álláspontját. 

A termelési feladat fejfájást okozott mindkét csapatnak, ám a pirosak kaptak hozzá segítséget, így csak később kezdték el a munkát. Addig is, vacsorát készítettek: Jolly párja, Barbara volt az üstnél, de folyamatosan szólongatta a Schmuck Andort, aki csak egy idő után reagált erre. A politikus pedig megjegyezte, hogy ezt a hangszínt nehezen lehet elviselni.

,,Na nézzük, mi a visítás tárgya” – reagált a hívásra Andor, majd odament Barbarához, aki közölte, azt hitte, hogy unatkozik, ezért hívta oda. Pár perccel később a többi fiút is magához hívta, ekkor megkérdezte Schmuck Jollyt, hogy nem zavarja-e a fülét ez a frekvencia. 

,,Neked egyébként jó a hallásod? Nem sérti a füledet?”

– kérdezte a zenészt a balesetező Schmuck. ,,Jolly hallása valószínűleg abszolút, hiszen ezt a hangorgánumot minden nap elviselni nem lehet. (…)Ha az ember mellett minden nap egy falu hangosítása mellett él, akkor vigyázzon, mert Beethoven valószínűleg hasonló események miatt vesztette el a hallását” – részletezte a közéleti személyiség.

szuperák barbara schmuck andor

Andor kikészült Barbara hangjától (Fotó: TV2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top