nlc.hu
Sztárok

Erdélyi Mónika fiatalabbik lánya, Molli

Ilyen nagy már Erdélyi Mónika fiatalabbik lánya, Molli

Mónika nem akar sztárcsemetét faragni a lányából, de nem is tiltja a nyilvános szerepléstől.
Erdélyi Mónika

Erdélyi Mónika két lány édesanyja: idősebbik lánya, a ma már felnőtt Viktória kiskorában sem szeretett szerepelni, és ma is civil életet él, távol tartva magát a reflektorfénytől. Fiatalabbik gyermeke, Olívia Johanna, azaz becenevén Molli azonban baba korától kezdve rendszeresen együtt szerepel Mónikával. Ma is gyakran posztolnak közös képeket és videókat a közösségi oldalakon és nyilvános eseményeken, például filmbemutatókon is szívesen megjelennek együtt. Molli, aki tavaly decemberben töltötte be a 15. életévét, már mintegy fél fejjel magasabb az édesanyjánál.

Az alábbi galériában megnézheted, hogyan cseperedett fel a szemünk előtt!

Erdélyi Mónika és lánya, Molli
Megnézem
Összes kép (7)

Mónika egyébként korábban úgy nyilatkozott, nem szeretne sztárcsemetét faragni a lányából, azonban nem is akarja eltiltani a szerepléstől. „Manapság azt mondani, hogy a gyermekünk ne legyen a nyilvánosság előtt, eltiltjuk a közösségi oldalaktól, szerintem egy nagyon álságos dolog. Molli saját jogán van fent az interneten, és nem azért, mert én sztárcsemetét akarok belőle csinálni” – fogalmazott a Borsnak adott nyilatkozatában. 

Az önmagát maximalistának tartó tévés a Palikék világa című műsorban elmondta azt is, Molli számára a YouTube-videókban való szereplés inkább csak szórakozás. „Mollinak 5 százaléknyi tere van ezekben a videókban, neki nem kell dolgozni. Ő gyerek, élvezze a gyerekkorát. Igazából számára ez azért nem munka, mert amint mondtam, tényleg mindent én csinálok a videókkal, az előkészítéstől kezdve egészen addig, amíg megnyomom a gombot, hogy mehet fel a csatornára. Mollit a vicces részre szoktam odahívni, amikor trutyit kell keverni, vagy amikor a tortára kenjük a krémet. Ez nem olyan fárasztó, ezt élvezi. Mindig azt szoktam mondani azoknak, akik szerint ‘dolgoztatom’ a gyereket: »Tényleg? Mit csinálok vele? Játszom vele, megtanítom főzni, sütni, annyi időt vagyok vele, amennyit senki, és mindig végzünk valami kreatív tevékenységet.« Molli is fel van szerelve mindenféle elektromos kütyükkel, mint mindenki, de amikor videózunk, elmegyünk wellnesselni, rajzolunk, vagy bármi kreatív dolgot csinálunk. Azt gondolom, hogy ezzel jót teszek neki. A videókkal eltöltött ideje egy héten két óra, mert neki csak a vicces rész jut, de ha nem akar, akkor nem szerepel.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top