nlc.hu
Sztárok

Erdélyi Mónika lánya hobbijáról

Erdélyi Mónika a lánya kezei közt szépülne: „Megkértem, hogy csináljon belőlem Kim Kardashiant”

Erre viszont még nem került sor.

Erdélyi Mónika két lány édesanyja: idősebbik lánya, a ma már felnőtt Viktória kiskorában sem szeretett szerepelni, és ma is civil életet él, távol tartva magát a reflektorfénytől. Fiatalabbik gyermeke, Olívia Johanna, azaz becenevén Molli azonban baba korától kezdve rendszeresen együtt szerepel Mónikával. Ma is gyakran posztolnak közös képeket és videókat a közösségi oldalakon és nyilvános eseményeken, például filmbemutatókon is szívesen megjelennek együtt.

Erdélyi Mónika és lánya, Molli

Fotó: Trenka Attila

Legutóbb például a Barbie című film premierjére mentek el közösen, ahol a Story magazinnak Molli elmesélte, nagyon szeret sminkelni és órákig szépítkezni, ám ezt másokon nem szívesen gyakorolja. 

„Imádok készülődni, szépülni, imádom a kozmetikumokat, legyen szó bőrápolásról vagy sminkelésről. Utóbbi egyébként az egyik nagy szenvedélyem, de leginkább csak magamat szoktam festeni, másokat kevésbé szeretek és tudok kisminkelni” – magyarázta a magazinnak Molli, majd édesanyja vette át a szót. – „Még egyszer sem sminkelt ki, pedig többször kértem, hogy csináljon belőlem Kim Kardashiant… Ez sajnos még nem történt meg, legfeljebb a levetett, már félig elhasznált sminkjeit örököltem meg, de persze azoknak is örülök. Így legalább végre nekem is lett egy normális, márkás alapozóm.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top