Nagyon kiakadt Miló Viki: „Őrült pasik zaklatnak!”

F.C. | 2024. Szeptember 27.
Megelégelte, hogy nála a férfiak ajtóstul rontanak a házba.

Furcsa férfiak célkeresztjében találta magát Miló Viki. A jelenleg kutyatenyésztéssel foglalkozó, 46 éves ökölvívó-világbajnok elárulta, hogy sok rajongója hátborzongató módon próbál közel kerülni hozzá.

“Üldöznek a férfiak, de nem mindig a megfelelő formában. Az a baj, hogy nagyon sok elvetemült férfi van, és az ismerkedésnek nem a megfelelő formáját választották”  – árulta el a Tények Pluszban, több példát is felhozva. Van, aki az utcán üldözi őt, de olyan is van, aki börtönből üzenget Miló Vikinek cifrábbnál cifrább dolgokat.

“Már sötét volt, senki nem volt az utcán. Ez a pali elkezdett utánam jönni. Aztán elém futott, megvárt, úgy csinált, mintha nézegetné a telefonját, aztán megint elkezdett követni, és úgy jött oda hozzám és leszólított, hogy <<látta az Instámon, hogy én itt vagyok, és ő miattam jött, és miattam várt itt órákat és, hogy ő szeretne az én párom lenni>>” – mesélte még most is döbbenten a sportolónő, akit egy másik alkalommal egy idősebb nő vett üldözőbe és követte a munkahelyére, mivel kapott egy megbízást, hogy <<adjon át Vikinek egy nagyon fontos üzenetet>>. Ez pedig a következő volt, árulta el a régóta szingliként élő ökölvívó: “Mondta, hogy a fia előzetes letartóztatásban van, és írt nekem egy magánlevelet és azt szeretné odaadni“.

Kiemelt fotó forrása: TV2 / Tények Plusz – videó

Exit mobile version