nlc.hu
Sztárok

Miló Viki a párkeresésről

Megbékélt a szingliséggel Miló Viki: „Már nem is keresem annyira a szerelmet”

Miló Viki évek óta szingli. Idejét többnyire az edzőteremben és a kutyái társaságában tölti, ismerkedni csak nagyon ritkán szokott. Az igazi nagy szerelem 2023-ban is valahogy elkerülte, a munkájában viszont sikeres évet zárt. 

Miló Viki,

2023-ban sem jött össze Miló Viki szerelmi élete – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

Talán a karrieremben egy kicsit előrébb léptem, nagyon sok tanítványom volt. Ezt szeretném 2024-ben is megőrizni majd. Voltak új kihívások az életemben, versenyzőket készítettem fel mérkőzésekre. Ez egy féléves munka volt, és nagyon jól sikerült”mesélte a Tények Pluszban.

Arról, hogy vajon miért váratott magára a szerelmi élete 2023-ban is, a következőket nyilatkozta: “Nekem a kapcsolataim főként a kutyáimmal van, imádom a kutyáimat”. A 45 éves bokszvilágbajnok 8 csivava társaságában tölti az estéit. Mára már megbékélt ezzel az állapottal, azaz a szingliséggel. 

A szerelem az nem sikerült idén, de már nem is keresem annyira” – vallotta be Miló Viki, aki amúgy rendszeresen versenyezteti is a kutyáit. Tavaly nyáron például Madridba utazott velük tenyésztői világbajnokságra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top