nlc.hu
Sztárok

Híres férfiak, akik 2023-ban lettek szinglik

Mi történik Hollywoodban? 5 híres pasi, aki 50 felett lett szingli

Az elmúlt hónapokban érezhetően megszaporodtak a szakítások a sztárvilágban, különösen az 50+-os korosztályban. Galériánkban mutatjuk a részleteket!
Hugh Jackman

A múlt héten sokkolta a közvéleményt a hír, miszerint Hugh Jackman és Deborah Lee-Furness a válás mellett döntöttek. A pár 27 évig volt együtt, és annak ellenére is kitartottak egymás mellett, hogy Jackman felesége rengeteg kritikát kapott, amiért tizenhárom évvel idősebb férjénél. Közleményük szerint

Áldottnak érezzük magunkat, hogy közel 3 évtizeden át férjként és feleségként élhettünk együtt, csodálatos, szeretetteljes házasságban. Most úgy döntöttünk, hogy különválunk, hogy külön utakon teljesedhessünk ki.

Bár még csak szeptember van, már most olyan sok sztárszakítás történt, hogy az ember nem győzi nyomon követni. Különösen sok olyan volt, ahol 50+-os híres férfiak kerültek ismét a randipiacra. Hogy mi történik Hollywoodban, arra nincs válaszunk, de mutatjuk, hogy kikről is beszélünk, amikor azt mondjuk, szép számmal vannak.

Hugh Jackman és Deborah Lee-Furness
Megnézem
Összes kép (5)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top