nlc.hu
Család kedvencei

Miló Viki karácsonya

Miló Viki a 8 kutyájával tölti a szentestét

Jelenleg 8 ebről gondoskodok, így nem hagyhatja őket magukra.

Miló Viki gyerekeiként tekint a kutyáira – akiket versenyeztet is –, így nem kérdés, hogy a kedvenceit szenteste sem hagyja magukra. Az egykori bokszoló csak azt sajnálja, hogy senki nem tudja megörökíteni a közös pillanatot, egy szelfit pedig nehéz összehozni mind a 8 ebbel. 

Miló Viki,

Miló Viki és az egyik kutya a nyolcból – Forrás: RTL / Reggeli – videó

„Sajnos a családomhoz nem tudok hazamenni, mert 8 kutya már elég sok, hogy odavigyem. Ilyenkor én mindig velük vagyok. Ilyenkor megkapják a kedvenc ételeiket. Mindenkinek megvan, hogy mi a kedvenc étele. Valakinek a főtt kaja, valakinek pedig a konzerv vagy a kutya-chipsz. Akkor azokat szoktam nekik adni. (…) És mindenkinek megvan, hogy mit kap karácsonyra” – árulta el a Reggeliben.

Ami pedig a szilvesztert illeti, akkor is otthon lesz velük. „29-én megyek el egy koncertre, az lesz a szilveszterünk, de akkor is kutyaszitter vigyáz a kutyákra, tehát én sose hagyom éjszakára egyedül őket.(…) Nálunk úgy telik a szilveszter, hogy (…) ilyenkor leköltözöm a nappaliba, bekapcsoljuk a tévét, kaja odakészítve és akkor az összes kutya ott alszik velem. Így szoktunk szilveszterezni, ez a buli nekünk” – mesélte Miló Viki, hozzátéve:Nekem ez az életem, ők a gyerekeim.”

Az egykori bokszoló amúgy korábban már beszélt arról, hogy „folyamatosan megkapja, hogy nem normális, hogy nincs gyereke”: „Ebből rengeteg konfliktusom adódik édesanyámmal és a nagymamámmal, de én ezt már teljesen elengedtem. Jöttek a kutyák az életembe, és bár tudom, hogy nem lehet a kutyát összehasonlítani egy gyerekkel, vagyis egy normális ember nem tudja egy szintre emelni a két dolgot, de nekem ők a gyermekeim. Jelenleg 8 kiskutyáról gondoskodok és az ő rabszolgájuk vagyok, miközben kiélem velük az anyai ösztönömet.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top