nlc.hu
Sztárok

Szülési szabadságra megy Miló Viktória

Szülési szabadságra megy kutyái miatt Miló Viktória

Dupla szülés lesz decemberben.

Miló Viki, a legsikeresebb magyar női ökölvívó életében nagyon fontos szerepet töltenek be a kutyái, akiket rendszeresen versenyeztet is. Nyáron például Madridba utaztak tenyésztői világbajnokságra

Miló Viktória

Miló Viki a Reggeliben

A szerelmet még nem sikerült megtalálnia Vikinek, ezért idén egyedül, párkapcsolat nélkül ünnepel, de nem bánja, hiszen versenykutyáinak kölykei fognak születni, amihez ő maga fog asszisztálni. 

Az egyikkel 15-én, a másikkal 27-én szülünk, úgyhogy nekem a karácsonyom kutyázással fog eltelni, nekem kiskutyák születnek majd a karácsonyfa után – mesélte az RTL Reggeli vendégeként Viki és azt is elmondta, három-három kölyökre számítanak. Bár örül a piciknek, aggódik is a kutyáiért, ugyanis már kétszer is volt probléma természetes szülésnél, és a csivavákat általában császárral segítik a világra. – Az első napok nagyon nehezek, mert nem biztos, hogy szoptat az anya, vagy elindul a tej. Egy asszisztensnő segít majd nekem az első két napban. A múltkori terhességnél is másfél hétig én etettem a babákat – akik akkorák, mint egy kisegér –, vagy cumisüvegből, vagy ha azt nem akarja, akkor fecskendővel. Nagyon-nagyon vigyázni kell, akkor másfél hetet nem aludtam, mert akkor négy kiskutya született, és két óránként kell az etetést csinálni. Cseppenként kell adni, mert hogyha félremegy a tüdejébe, akkor sajnos meghalhat a kiskutya.”

Az ökölvívó családtagként kezeli a négylábúakat, ezért mindegyiket ugyanúgy megajándékozza karácsonykor, mintha gyermekek lennének. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top