nlc.hu
Sztárok

Miló Viki a kimaradt gyermekvállalásról

Miló Viki megbánta, hogy nem lett gyereke – szívszorítóan vallott arról, hogy feláldozta az életét a sportért

Őszintén vallott a benne dúló érzésekről.

Szívszorító interjút adott a Tények Plusznak a legsikeresebb magyar női ökölvívó, Miló Viktória. Keserédes érzése van az élsporttal kapcsolatban. Ahogyan ő fogalmaz: feláldozta az életét a sportért, vagyis a sikerekért cserébe azt választotta, hogy nem szült gyermeket.

Miló Viki

Miló Viki immár elengedte a gyerekvállalást (Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó)

A 43 éves exsportoló – aki éveken át ádáz harcot vívott a rosszindulatú bőrdaganattal – azt mondja, mindig is bánni fogja ezt a döntését. Sőt volt, hogy úgy érezte, nincs kivel megosztania a trófeáit, így félredobta a világbajnoki övét. Folyton dübörög a kérdés a fejében, hogy vajon mindez megérte-e?

„Én feláldoztam az életemet a sportra. (…) Az életemből kimaradt a gyerek, amit amíg élek, sajnálni fogok. Lehet, hogy hússzor álltam a világ tetején, ugyanakkor nem adatott meg a gyerek, és 44 évesen már nem hiszem, hogy most pont megtalálom a férjemet és már most akkor gyerekem lehet. Ilyen hiú ábrándjaim nincsenek. Nekem ez volt az ára” – vallotta be Miló Viki, aki 8 kutyával él együtt.

„Én nagyon sok betegségen átestem. (…) A szervezetem nagy terheléseknek volt kitéve. Nem is tudom, hogy ha most próbálkoznék, lehetne-e gyerekem. Lehet, hogy ugyanúgy küszködnék, mint ez a korosztály, (…) lehet, hogy meg se tudnám tartani a babát” – tette hozzá az exökölvívó, aki jelenleg a csivavái versenyeztetésével foglalkozik, de hamarosan már belevág a tenyésztésbe is.

Elmondása szerint elfogadta ezt az állapotot és igyekszik minél többet tenni az egészségéért. Annak is örülne, ha a jövendőbelijének már lenne gyereke, hiszen azt is sajátjaként tudná szeretni.

Ami a magánéletét illeti, Miló Viki a következőket árulta el: „Pár hónapja van egy kapcsolatom, ami még nagyon kezdetleges fázisban van. Azt, hogy hova lesz a kifutása, majd eldönti a jövő. Most így teljesen elégedett vagyok a kis életemmel. Jövök-megyek, nem szól bele senki, és amikor szeretném, akkor találkozunk és jól érezzük magunkat”.

Olvass még Miló Vikiról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top