nlc.hu
Sztárok

Miló Viki a plasztikáztatásról

„Ugyanolyan vagyok, mint 20 évvel ezelőtt” – Miló Viki 4-5 havonta jár plasztikai sebészhez

Nem hagyja, hogy más mondja meg neki, hogyan nézzen ki.

Miló Viki és Lotfi-Schadi Réka voltak a Reggeli vendégei, ahol arról beszélgettek, mennyire engedik, hogy mások beleszóljanak a kinézetükbe. Első körben a tetoválások kerültek szóba, amely mindkét hölgy testét ékesítik, de míg Réka évekig titkolta szülei elől, addig Vikit az édesapja vitte el először tetoválószalonba. 

Miló Viki

Fotó: Birton Szabolcs

Az ökölvívó világbajnok azt is elárulta, 32 éves kora óta jár plasztikai sebészhez, aki gyermekkori jó barátja és négy-öt havonta látogatja. Habár nem engedi, hogy mások beleszóljanak a kinézetébe, az orvosa véleményére igenis ad, és szerinte mindenkinek olyan dokit kellene választania, akiben teljes mértékig megbízik. 

„Meg kell találni azt az embert, akiben megbízol, és ő mindig mértékkel csinál mindent. Ugyanolyan vagyok, mint 20 évvel ezelőtt is. Ez a lényeg, az arany középút, hogy még természetes maradjál, de azért próbálj egy kicsit frissíteni az arcodon. Én nem szégyellem a koromat, 45 éves vagyok. Azt gondolom, hogy a koromhoz képest próbálok fiatalabb maradni, nyilván nem akarok hülyét csinálni magamból” – fogalmazott Viki. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top