nlc.hu
Sztárok

Plasztika vagy sem

Plasztika vagy sem, avagy a legnagyobb (mű)balhék

Az utóbbi időszakban jó páran kényszerültek magyarázkodásra a celebvilágban. A kommentelők többek között Fésűs Nelly és Rubint Réka lányát, Larát is plasztikai beavatkozással gyanúsították meg.

A magyar celebvilágban is akadnak jócskán olyanok, akik egy jól sikerült fotójuk miatt kényszerülnek magyarázkodásra, miszerint nem plasztikáztattak.

Horváth Csenge

Fésűs Nelly örök fiatal, gyönyörű nő, és 17 éves lánya is örökölte a génjeit. Horváth Csengének nem csak az énekhangja, de a megjelenése is gyönyörű – egy ideje modellkedik, méghozzá nagyon sikeres a szakmában. A képeit nézve ezen egyáltalán nem csodálkozunk, hiszen valóban csodaszép lány, ám a követői sokszor felhozzák a témát, miszerint biztosan plasztikáztatott. Csengének elege lett a vádakból, válaszolt az egyik kommentelőnek.

Horváth Csenge, Fésűs Nelly lánya

(Fotó: Birton Szabolcs/smagpix)

,,Csókolom! Mivel, ahogy Ön is mondta, 17 éves vagyok, úgyhogy semmim nincs megcsináltatva. Az egyedüli nem természetes rajtam az a műkörmöm és van 1 db piercingem. Ez belefér? Vagy ez is soknak számít? Édesanyámat és édesapámat tessék megkérdezni, náluk van a recept. Ez minden amit itt tetszik látni az ő művük. További szép napot (plusz ki vagyok sminkelve, amitől nagyobbnak tűnhet a szám de amúgy is teltebb szám van)” – írta válaszként korábban Horváth Csenge. 

Schobert Lara

A kommentelők nagy része úgy gondolta, hogy Schobert Lara a 18. születésnapjára szilikonmelleket kapott, mivel a 18. születésnapján kiposztolt fotóján – a netezők szerint – szembetűnő a változás a korábbi fotóihoz képest.

„A lányom nem műttette meg a mellét, ezt szeretném tisztázni. Lara genetikailag az édesanyám típusa: vékony lábak, dús keblek. Szerencsés alkat, és közben ne feledkezzünk meg arról sem, hogy 18 éves lett, felnőtt nő vált belőle. (…) Mint mindenki, ő is nővé érett, aminek vannak fizikai jelei. Szóval Lara nem feküdt kés alá, amint felnőttkorúvá vált, sőt nincsenek is ilyen irányú tervei” – jelentette ki Rubint Réka.

Miló Viki

Miló Viki nagy fogyását követően nem volt elégedett magával, és valóban plasztikáztatott, vagy helyesebben botoxhoz nyúlt. Az egykori sportolónő azonban ezt sosem titkolta, rosszakaróival pedig nem foglalkozik, ő elégedett az eredménnyel.

Miló Viki plasztika

(Fotó: Birton Szabolcs/smagpix)

“Nagyon fontos, hogy megtanulja az ember, hol a határ. Sokan el tudnak menni olyan irányba, ami már nem szép, nem nőies, sőt nagyon látszik a változás. Én csak tényleg annyit szerettem volna, hogy, amit lefogytam, egy kicsit feszesebb legyen” – mondta korábban Miló Viki.

(Nyitókép: Sajtószoba)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top