nlc.hu
Sztárok

Fésűs Nelly lánya és a plasztika

Plasztikáztatással vádolják Fésűs Nelly 17 éves lányát, visszavágott a csodaszép Csenge

Fésűs Nelly lánya, Csenge a közösségi oldalán fakadt ki.

Fésűs Nelly örök fiatal, gyönyörű nő, és 17 éves lánya is örökölte a génjeit. Horváth Csengének nem csak az énekhangja, de a megjelenése is gyönyörű – egy ideje modellkedik, méghozzá nagyon sikeres a szakmában. A képeit nézve ezen egyáltalán nem csodálkozunk, hiszen valóban csodaszép lány, ám a követői sokszor felhozzák a témát, miszerint biztosan plasztikáztatott. Csengének elege lett a vádakból, válaszolt az egyik kommentelőnek.

Erről a fotóról van szó:

View this post on Instagram

🦁

A post shared by Хорватх Ченге ♛ (@cs.enge) on

Az egyik kommentelő szerint a plasztika csak tucattá teszi Csengét:

horváth csenge plasztika

Horváth Csenge válaszolt a kommentelőnek

,,Csókolom! Mivel, ahogy Ön is mondta, 17 éves vagyok, úgyhogy semmim nincs megcsináltatva. Az egyedüli nem természetes rajtam az a műkörmöm és van 1 db piercingem. Ez belefér? Vagy ez is soknak számít? Édesanyámat és édesapámat tessék megkérdezni, náluk van a recept. Ez minden amit itt tetszik látni az ő művük. További szép napot (plusz ki vagyok sminkelve, amitől nagyobbnak tűnhet a szám de amúgy is teltebb szám van)” – írta válaszként Horváth Csenge

Olvass még Fésűs Nelly csodaszép lányáról az nlc.-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top