Sztárok

Ő Fésűs Nelly gyönyörű nagylánya, Horváth Csenge

A színésznő nem fél bevallani: nem barátkozott még meg azzal, hogy lassan felnő a lánya.

Fésűs Nellynek talán azt a legnehezebb megemésztenie, hogy a Sztárban sztár + 1 kicsi című műsorban is szereplő Csengének előbb-utóbb udvarlói lesznek, mi több, a hamarosan 17 éves lánya életébe is beköszönt majd a szerelem. „Ha összefutunk, és éppen egy fiúval van, akkor természetesen bemutatja, de azért olyan nagy, »vasárnapi ebédre meghívós« fiúbemutatás még nem volt. És be kell valljam, nem is vagyok az az anyuka, aki ezt annyira várja. (…) Képtelen vagyok még elfogadni, hogy az életében egyszer csak megjelenik majd egy idegen” – vallotta be a Nyerő Párosban szexi rúdtáncot bemutató színésznőStory magazinnak adott interjúban.

Nagylánya szerint édesanyja szigorú is, meg nem is. „Ez azért van, mert neki kiskorom óta egy személyben kellett apának és anyának lennie. Ma már belátom, hogy ez baromi nehéz lehetett” – vélekedik Csenge, aki anyukájára külsőleg is rendkívüli módon hasonlít, sőt a hangjukat  is könnyű összetéveszteni.

Fésűs Nelly szerint a lánya sok mindenben ugyanolyan szélsőséges, mint ő volt az ő korában: „Hagyom, hogy megvívja a saját harcait, akkor is, ha látom, hogy olykor elesik… Ilyenkor maximum be tudom jódozni a térdét, de az esést nem tudom megakadályozni, hiszen csak ezekből tanul.

Kiemelt kép: Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top