nlc.hu
Sztárok

Miló Vikit folyamatosan zaklatják.

„A rendőrség röhögött, hogy el ne fogjam és meg ne verjem” – Miló Vikit személyesen és online is zaklatják

Szerinte azért fontos felszólalni ebben a témában, mert igenis a híres embereknek is van magánéletük.

Miló Viki az RTL Klub Reggeliben beszélt arról, hogy mindig is voltak zaklatók az életében. Régen volt olyan, aki éjszakánként rendszeresen elment a lakásához, de ma, amikor már teret hódított magának az online világ, a legtöbben ott találják meg a világbajnok bokszolót

Miló Viki

Miló Viki a Reggeliben

„Amikor aktív sportoló voltam, még nem volt ennyire divat a Facebook, Instagram, akkor ott nem tudtak, csak esetlegesen személyesen zaklatni. Akkoriban volt egy személyes zaklatóm is – mesélte Viki, akit a saját lakásában figyelt valaki folyamatosan. – Szörnyű érzés volt. Elfajult odáig, hogy hívtam a rendőrséget. A rendőrök meg röhögtek, hogy el ne fajuljon odáig, hogy elfogom és megverem, mert azt nem szabad. Mostanában viszont ott pattant el a cérna, hogy most már éjszaka is hívogatnak, de van, hogy személyesen keresnek meg. A legszörnyűbb, amikor a fotókat és videókat kapjuk a testrészekről.”

Viki szerint azért, mert valaki híres, lehet magánélete, amit azok, akik megállás nélkül írogatnak nekik, egyszerűen nem értenek meg. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top