Sztárok ritkán látott gyermekei

F. B. | 2024. Szeptember 28.
Nem minden sztárszülő szeretné megmutatni gyermekét a nagyvilágnak, így vannak olyan sztárcsemeték, akiket csak kivételes esetekben láthatunk!

Bár a sztárvilágban nem egy szokatlan dolog, hogy megmutatják családtagjaikat és gyermekeit is a rajongóknak – akár hivatalos megjelenéseiken, akár a közösségi oldalaikon keresztül -, mégis vannak olyan hírességek, akik úgy döntöttek, hogy inkább a rivaldafénytől távol szeretnék nevelni csemetéiket rájuk bízva a döntést, hogy valaha elő szeretnének-e lépni onnan.

Talán nem is csoda, hogy egyre több híresség dönt amellett, hogy nem mutatja meg a nagyvilágnak gyermekét, hiszen az online világ egyre nagyobb térnyerésével még nagyobb a felület arra, hogy bántsák, kritizálják vagy éppen zaklassák csemetéiket a rosszakarók. Ráadásul, ha mindenki felismeri őket, akkor elveszik ezzel számukra az esély arra is, hogy egy nyugodt és hétköznapi életet éljenek, csak a tanulásra és a játékra koncentrálva. 

E kényes témában már több sztár csemetéje is megszólalt, köztük Gáspár Virág is, akinek életét és cseperedését egy egész ország követhette végig a Győzike Show-ban. Virág jó pár évvel a műsor befejezése után elárulta, hogy ha lett volna választása, akkor inkább az átlagos életre szavazott volna:

Így is jó az életem, de ha az én döntésem lett volna, akkor inkább az átlagos életre szavaztam volna, és nem a kamerák előtt növök fel

– mondta korábban Gáspár Győző és Bea asszony fiatalabb lánya. 

Azonban vannak olyan sztárcsemeték is, akik alaposan kiaknázták híres szüleik adta lehetőségeiket. Schóbert Lara és testvére, Norbi egyre nagyobb felkéréseket tudhatnak maguk mögött a magyar médiában, de Majka fia, Marián is tehetsége mellett édesapja kapcsolatainak köszönhetően kapott helyet az Újpest fociligájába. És akkor még nem beszéltünk az ismét a csúcsra került Szabó Zsófiról, Istenes Bencéről vagy Zámbó Krisztiánról.

Most azonban néhány olyan sztárcsemetét mutatunk meg, akiket viszonylag ritkábban láthatunk, ugyanis egyelőre még nem léptek ki a nyilvánosság elé és nem is biztos, hogy kifognak.

Erős Antónia és lánya

A híradós ikrei 2009. július 29-én születtek, idén nyáron lettek 15 évesek. Antónia nagyon büszke tinédzser gyermekeire, akik bár már külön utakon járnak, de úgy tűnik még mindig szakítanak arra is időt, hogy minőségi időt töltsenek el édesanyjukkal. Antónia lánya ugyanis elkísérte híres édesanyját a Sztárbox egyik adására is, ahol fotósunk meg is örökítette őket.

Az RTL, Sztárbox 2. évadának negyedik mérkőzésén fotózták le őket (Fotó: Trenka Attila/ Fotocentral)

Szinetár Dóra és kisebbik fia

A színésznő és Makranczi Zalán közös gyermeke Benji 7 éves lett, a születésnapja alkalmából pedig rengeteg ajándékkal halmozták el a kisfiút szerettei. Benji szeptember 17-én lett 7 éves, a jeles napot pedig családja körében töltötte, Szinetár Dóra pedig meg is osztott néhány fotót ritkán látott gyermekéről. 

Radics Gigi és lánya

Az énekesnő ritkán beszél Bella Szófiáról, védi a nagy nyilvánosságtól a picit, amennyire csak lehet. Az énekesnő és Mikus Áron lánya 2020 októberében jött világra, azaz már óvodába jár. A minap pedig Gigi az Adom a napom műsorában tett kivételt és mutatta meg kislányát a kameráknak egy pár perc erejéig. 

Szabó Zsófi és fia

Spanyolországból küldte üdvözletét követőinek még a nyár folyamán Instagram-oldalán Szabó Zsófi. A TV2 műsorvezetőnője Marbellára utazott, ahová nem akárki kísérte el: a tévés a hatéves kisfiával, Mendellel utazott el a mesés vakációra. A hat elemből álló posztban bikinis felvétel és egy ételfotó is sorakozik, a rajongók tetszését azonban leginkább az a videó nyerte el, amelyen Szabó a fiával nagyot ugrik a medencébe. Zsófi ritkán mutatja meg fiát a nagyvilágnak, így igazán kivételes számba megy ez a felvétel. 

A fotó ide kattintva érhető el.

Istenes László és gyermekei

Habár Istenes László egyik gyermeke, Bence még talán édesapjánál is nagyobb népszerűségnek örvend kis hazánkban a fiatalok körében, tudni kell, hogy nem ő az egyetlen gyermeke édesapjának. 

Istenes László bár jó pár évtizedet letagadhatna a korából, idén mégis 60 éves lett. A kerek számot pedig nem mással, mint egy hatalmas meglepetés születésnapi bulival ünnepelte meg, családja és barátai körében. Az eseményen mindenki ott volt, aki a műsorvezető szívének kedves, így nem is csoda, hogy a világraszóló ünneplésen négy gyermeke is részt vett, akikről közös fotót is posztolt közösségi-oldalára.

Köllő Babett és lánya

Az édesanya 14 éves lánya, Milla olyan szép, mint az anyukája. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint azok a kivételes fotók, amelyeket Babett töltött fel a közösségi oldalára lánya születésnapja alkalmából. 

Krausz Gábor és Tóth Gabi lánya

Az énekesnő és a sztárséf ugyan már nem házasok, lányuk örökké össze fogja kötni őket: bár mindketten szoktak posztolni Hannarózáról, egyaránt figyelnek arra, hogy a négy és fél éves kislány arcát ne mutassák meg a nagyérdeműnek. Krausz Gábor azonban mégis kivételt tett egy alkalommal és apák napja alkalmából egy olyan fotóval kedveskedett a rajongóknak, amelyen a kislány arca is tökéletesen látható. A fotót ide kattintva lehet megtekinteni. 

Győrfi Pál és gyermekei

Bár az Országos Mentőszolgálat szóvivője esetében is elmondható, hogy egyik gyermeke Dániel, már nevet szerzett magának a médiában, három másik gyermeke még mindig a rivaldafénytől távol éli az életét. Így hát ritka pillanat az, amikor Danit, Ádámot, Alízt és Lillát együtt láthatja a világ. 

Exit mobile version