nlc.hu
Sztárok

Ikertornyok: Istenes László megmutatta 18 éves fiát

Mintha ikrek lennének: Istenes László megmutatta 18 éves fiát

A Mokka műsorvezetője megmutatta ritkán látott fiát, akivel úgy hasonlítanak egymásra, mint két tojás!

Ha Istenes László egyik fiát kellene megneveznünk, kétségtelen, hogy a legtöbbünknek elsőként Istenes Bence neve jutna eszébe. A műsorvezetőnek azonban van egy kisebbik fia is, akit Benedeknek hívnak. Talán nem is csoda, hogy elsőként nem a kisebbik fiú jut az eszünkbe, ugyanis Benedekről nem sok tartalmat oszt meg a műsorvezető a közösségi oldalain, míg Bencét az RTL csatornáján és saját online műsorában gyakorta láthatjuk. 

Mintha ikrek lennének: Istenes László megmutatta 18 éves fiátElképesztő köztük a hasonlóság

Aki nem tudná, Istenes László egyébként négygyermekes apuka, emellett pedig már többszörös nagypapa is. A tévés imádja a családját, amikor csak tehetik, közös programokat is szerveznek. Most éppen egy ilyen örömteli pillanatról posztolt közösségi oldalán a műsorvezető, követői legnagyobb örömére! A fotón Bence fiával közösen láthatjuk, aki hamarosan már be is fogja tölteni a 18. életévét. A poszt alá számos gratuláció érkezett a Mokka műsorvezetőjének, követői ugyanis el sem akarják hinni, hogy ennyire hasonlítanak egymásra Benedekkel. 

,,Mint egy ikerpár” – írja az egyik kommentelő. 

,,Tiszta apja” – teszi hozzá egy másik. 

,,Ő Beni a legkisebb? Te vagy kicsiben! – tette hozzá a harmadik. 

És ha jobban megfigyeljük a fotót tényleg van benne valami, Benedek göndör fürtjei, mosolya, arcberendezése és csintalan tekintete épp olyan, mint az az édesapjáé! 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top