Tombor Nelli mellkrák elleni küzdelméről vallott

N.O. | 2024. Október 01.
Túlélésünk napja címmel érkezik Tatár Csilla 17. saját gyártású sorozata, melyben Tombor Nelli modell és privát séf mellrák elleni küzdelmét és történetét dolgozza fel.

Az ötrészes sorozat, amely Tombor Nelli ráktúlélő történetét mutatja be, október 1-jén debütál Tatár  Csilla YouTube-csatornáján és Spotify-on, a Szólalj meg! csatornán.

„Nelli fél évvel ezelőtt keresett meg, hogy szeretné rám bízni életének ezt a meghatározó, és egyben megrázó témáját. Idén lesz 10 éve, hogy mellrákkal diagnosztizálták. A 8 éven keresztül tartó kezelésekről eddig csak a szűk környezete tudott, nagy nyilvánosság előtt nem beszélt róla” – mondta el az új sorozat kapcsán Tatár Csilla. „Most azzal a konkrét céllal ült le velem a kamerák elé beszélgetni, hogy a saját történetén keresztül még több nőt ösztönözzön arra, hogy menjen el évente legalább egyszer rákszűrésre.”

„Nagy reményekkel tele, de mégis félve meséltem el a történetem Csillának. Nehéz egy ilyen intim és féltve őrzött »titkot« megosztani a világgal. De az a tudat, hogy segíthetünk a hasonló nehézségeket átélő nőknek, hogy reményt adhatunk azoknak, akik a diagnózist, majd a kezelési tervet hallva lemondanak a családalapításról és a teljes életről, erőt és bátorságot adott ahhoz, hogy megvalósuljon ez a sorozat” – árulta el Tombor Nelli.

Exit mobile version