nlc.hu
Sztárok

Fresh Andi a jövőbeli terveiről

Fresh Andi: „Annyi mindent nem éltem még meg, és kaptam rá egy második esélyt”

Az énekesnő több, mint két éve küzdött meg a mellrákkal. Bár jól érzi magát, mégis izgatottan várja a hamarosan esedékes vizsgálatait, hogy végre fellélegezhessen.

Fresh Andinál három éve diagnosztizáltak mellrákot, ami után 16 kemoterápiás kezelés következett. Ugyan már tünetmentes, a mai napig négyhavonta jár szűrésekre. Mint mondja, akárhány év teljen is el, nem lehet teljesen nyugodt. Mindezek ellenére azonban nem szeretné, hogy a betegsége befolyásolja az egész életét. 

Fresh Andi Instagram

Fotó: Instagram

„A hormonális eredetű mellrákról szokták mondani, hogy öt év után gyógyultnak számít, aki átesett ezen a betegségen. Nálam azonban nem ez a helyzet, mert ebben az esetben az első három év a kritikus, és őszintén szólva én inkább azt vallom, hogy nem gyógyultnak számítok, csak tünetmentesnek, és ha életem végéig így marad, akkor örülünk.” – nyilatkozta korábban állapotáról az énekesnő. 

Most, hogy Andi a harmadik évbe lépett, reméli, nem hogy nem újult ki a betegsége és végre fellélegezhet. Már csak a márciusban esedékes mammográfiai vizsgálaton szeretne túl esni, ahol ultrahang és CT vizsgálatoknak is alávetik. Az énekesnő azonban reménykedik, hogy minden rendben van, ugyanis jól érzi magát a bőrében. Ha azonban mégsem így lenne, akkor biztos benne, hogy újra fel fogj venni a kesztyűt a betegséggel szemben.

Őszintén, én csak élni akarom az életem, és élvezni azt. Ezért is annyira mindegy, milyen autó áll a garázsban, hány márkás ruha lóg a szekrényben. Pedig szeretem a szépet, ezt nem tagadom, de ennél sokkal fontosabb, hogy a szeretteimmel élményeket gyűjtsek. Hál’ isten a férjem ebben is hatalmas partnerem. Jó, a Maldív-szigetek gondolatára speciel a hideg is rázza, nagyon nem az ő világa, de egyszer oda is szeretnék eljutni. És szeretném látni a sarki fényt, szeretnék Norvégiában horgászni egyet, és sorolhatnám. Szóval spórolok, spórolunk, pénzt kell gyűjteni, nincs mese. Van is egy hatalmas perselyünk, amibe egész évben dobáljuk be az aprót, idén már a papírpénzt is – és most nem a húszezresekről beszélek, hanem ötszázasokról, maximum ezresekről, amik egy piacozás után a zsebünkben maradtak. Ezek mennek a perselybe egy éven át, hogy aztán január elsején feltörjük, és máris valamennyivel több költőpénzünk van az utazásokon. Nálunk ez már hagyomány, és számunkra fontos tartalommal bír…

Annyi mindent nem éltem még meg, és kaptam rá egy második esélyt, szeretném minden pillanatát kihasználni! Ha egészség van, minden van.

– árulta el a story.hu-nak a művésznő, akinek számos terve is van még a jövőre nézve.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top