nlc.hu
Sztárok

Fresh Andi őszintén beszélt félelmeiről

Fresh Andi: „Nagyon féltem, hogy akkor itt a vége?”

Az énekesnő a legrosszabb ellenségének sem kívánja azt az időszakot.

Villányi Andrea, ismertebb nevén Fresh Andi tavaly ősszel beszélt először arról, hogyan kellett megküzdeni a rosszindulatú mellrákkal, melyet hónapokig csak a hozzá közel állokkal osztott meg. 

Fresh Andi

Fresh Andi (LILULAND)

Az énekesnő most már tünetmentes és a Lilunak adott interjújában elmondta, azért nem állt először a nyilvánosság elé, mert nem akarta, hogy az emberek sajnálják. Később viszont úgy döntött, inkább ő mondja el, mint hogy lesi fotókról derüljön ki, parókát hord. Emellett arról is beszélt, hogy az első csomónál, amit a mellében talált, még nem aggódott, utána viszont félt attól, vajon áttétes-e. 

Hogy féltem-e, hogy meghalok? Nagyon. Fel is kerestem egy onkopszichológust. Nagyon féltem. Mert az egy dolog, hogy én megtudtam ezt a diagnózist, de akkor még vártak rám vizsgálatok, mert még nem tudtuk, hogy van-e valahol máshol is, hogy valami távoli szervre képzett-e áttétet – mondta, majd kitért arra is, hogy azt az időszakot, míg az eredményeket várta, a legrosszabb ellenségének sem kívánja. – Nagyon féltem, amíg ezek az eredmények nem jöttek meg, hogy akkor itt a vége? Ne már… Akkor sem én voltam előtérbe helyezve magamnak, hanem a szüleim. Hogy az én apukám meg az anyukám ebbe belehalna, nem tudnák feldolgozni.

Andi azóta hívatásának érzi, hogy mindenkinek elmondja a történetét, ezzel felhívva az emberek figyelmét a betegség veszélyeire és megelőzésére. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top