nlc.hu
Sztárok

Fresh Andi 21 évvel ezelőtti fotókon

Fresh Andi 21 éves fotókon! Nosztalgiázz velünk, irány a 2000-es évek!

Villányi Andit a Fresh együttesben ismertük meg, és ennek már – kapaszkodj – 21 éve! Ősrégi fotókat találtunk az énekesnőről, és imádjuk őket!

Ha meghallottuk a Fresh-t, biztos, hogy nem tudtunk ülve maradni, hosszú éveken keresztül az a lánycsapat volt, akiket majdnem pont annyira imádtunk a 2000-es évek elején, mint a Spice Girlst. A tagok az évek alatt cserélődtek, a kemény mag, Villányi Andi és Gyulai Viktória maradt.

Villányi Andiból Fresh Andi

A Fresh a 90-es és a 2000-es évek egyik legsikeresebb lánycsapata volt itthon. Gyulai Viki 1996-ban, Villányi Andi 2000-ben csatlakozott a csapathoz, és együtt csináltak telt házas koncerteket az egész országban. A gyönyörű Fresh lányok a 2000-es években a férfi magazinok visszatérő szereplői voltak, a Playboy címlapfotója kétszer is Andié lett.

Fresh Andi és a Fresh

A Fresh 2003-ig trióként működött Ágival, Wikivel és Andival
(Fotó: smagpictures)

Villányit az évek alatt több műsorban is láthattuk, többek között az Áll az alku, a Sztárbox, a Kalandra fal!, az Édes élet és az Ezek megőrültek műsorokban is nevethettünk kétségkívül szórakoztató humorán. A 39 éves énekesnő igazi energiabomba, olyan személyiség, aki, ha belép egy helyiségbe, azonnal ráirányul a figyelem. Pörgős, energikus nő, akivel kapcsolatban talán eszünkbe sem jutott, hogy valaha lesz olyan történés az életében, amit ne oldana meg, ne venne sikerrel. Szerencsére nem is lett.

Fresh Andi 2000-ben
Megnézem
Összes kép (9)

Menny és pokol

A 39 éves énekesnő januárban talált egy csomót a mellében, amiről májusban, pont a születésnapján derült ki, hogy rosszindulatú elváltozás. A betegséget még a barátai előtt is titkolta, a napokban beszélt róla először a Best magazinnak. A rák és a kemoterápia megviselte az énekesnőt, amiről olyan őszinteséggel mesélt, amilyet nem sokszor hallani:

„Volt olyan nap, amikor harminckétszer hánytam. Hívni kellett az ügyeletet, hogy infúziót kapjak: majdnem kiszáradtam. Még egy korty víz sem maradt meg bennem. Mindenki, aki a kemoterápiát végigcsinálja, egy hős. Bizony, nagyon megcincálja az embert. Úgy éreztem, hogy elveszítettem a nőiességemet. Amikor a párom kopaszra nyírt egy géppel, az mindkettőnk számára roppant megrázó pillanat volt. Igyekeztünk mindent viccesen felfogni, de akkor nem ment: végigsírtam a fodrászkodást.”

Elmondta, hogy a paróka sem segített, mert azon aggódott, mikor veszi észre valaki, hogy az nem az igazi haja. Mostanra reméli, hogy ő győzött a rákkal szemben és azáltal, hogy beszél a megpróbáltatásairól, sokaknak erőt adhat.

Párjával 3 éve vannak együtt, akihez régi, 15 éves barátság fűzi:

„Semmi nem volt közöttünk, bár ezt sokan pár évvel ezelőtt is megkérdőjelezték. Azt mondták, nem létezik, hogy állandóan együtt vagytok, ugyanaz a társaságotok, még sincs köztetek semmi. Az én családom nagyon szerette már akkor is, ismerem a gyerekeit pici koruk óta, mentem már a lányáért óvodába, aludt nálam, mentünk együtt vidámparkba… (…) 15 év után augusztusban, 24 óra leforgása alatt változott meg ez bennünk. Elmentünk egy orgonaestre és ott kaptam tőle az első bókot, azt mondta: ‘Te milyen szép vagy!’. Korábban is sokat voltunk kettesben, nálunk ez megszokott volt, de akkor 24 órán belül rájöttem, hogy nemcsak ő bókol nekem, hanem én is másképp nézek rá.”

Idén házasodtak össze, még a kemoterápia előtt, az esküvőjéről pedig a Story magazinnak mesélt:

„Ez volt életem egyik legboldogabb napja, egy cseppet sem árnyékolta be a betegségem. Együtt mentünk el az ékszerüzletbe is, ahol a lehető legegyszerűbb, ám számunkra a legszebb karikagyűrűt vásároltuk meg.”

 

Tudj meg még többet kedvenc sztárjaidról!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top