nlc.hu
Sztárok

Villányi "Fresh" Andi menyasszonyi ruhája

Villányi „Fresh” Andi ragyogott a menyasszonyi ruhájában

Villányi „Fresh” Andi a Story magazinnak mesélt élete legboldogabb napjáról, az esküvőjéről.

Az utóbbi években Villányi „Fresh” Andi csak nagyon ritkán mesélt a magánéletéről, de nemrég a BEST címlapján mesélt arról, hogy idén mellrákot diagnosztizáltak nála. Ennek apropóján pedig párjával úgy döntöttek, hogy a kemoterápiás kezelés előtt összeházasodnak.

A 39 éves énekesnő csodálatos, és cseppet sem klasszikus ruhában mondta ki a boldogító igent.

Fresh Andi menyasszonyi ruhája

Fotó: Réti Borbála/smagpix

„Ez volt életem egyik legboldogabb napja, egy cseppet sem árnyékolta be a betegségem. Együtt mentünk el az ékszerüzletbe is, ahol a lehető legegyszerűbb, ám számunkra a legszebb karikagyűrűt vásároltuk meg. Óriási segítséget kaptam Frenyó Nóritól, aki esküvői ruhák tervezésével foglalkozik, és a Survivor című műsorban is szerepelt. Pár nap alatt olyan ruhát szabott rám, ami abszolút az én személyiségemet tükrözte, csodálatosan éreztem magam benne. Sosem lehetek érte elég hálás neki! A legidősebb kutyusunk, Bambi volt a gyűrűhordozó, aki egy tizennyolc éves kínai meztelen kutya, a többiek pedig a ’koszorúslányok’. Számomra ez a menyegző volt a legtökéletesebb, amit el tudok képzelni” – mondta az énekesnő.

A teljes interjút a Story magazinban olvashatjátok.

Villányi Fresh Andi és az esküvői ruhája

Bátor sztárok, akik a történetükkel erőt adtak másoknak: 

(Nyitókép: Réti Borbála/smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top