nlc.hu
Sztárok

Fresh Andi felidézte élete legnehezebb időszakát

„A betegségem előtt nem éltem meg igazán a pillanatokat” – Fresh Andi egy évvel a mellrák után

Két hétig pokolban érezte magát.

Villányi Andrea, azaz ismertebb nevén Fresh Andi tavaly ősszel beszélt először arról, hogyan kellett megküzdeni a rosszindulatú mellrákkal. Most egy évvel a történések után a Hot! magazinnak ismét felidézte élete legnehezebb időszakát.  

Fresh Andi

Fresh Andi (Fotó: Instagram)

„Sokszor előfordult, hogy éjszakánként nem tudtam aludni, mert csak sírtam. Körülbelül két hétig hagytam, hogy ez az egész magával ragadjon, majd eldöntöttem, hogy elég! Nem vagyok hajlandó a fal felé fordulni és magamat sajnálni! Elhatároztam, hogy a betegségem csak egy átmeneti állapot lesz az életemben. Megpróbáltam úgy folytatni a mindennapjaimat, mintha mi sem történt volna. Motoroztam, mentem mindenfelé, azzal a különbséggel, hogy néha attól féltem, észreveszik a parókámat. Sosem tudtam kimondani, hogy rákos vagyok” – mesélte az énekesnő, akinek az egyik legszívszorítóbb pillanat az volt, amikor a kemoterápia miatt elvesztette a haját. Elmondása szerint ezt követően sokáig nem érezte nőnek magát. Később elhatározta, nem hajlandó félelemben leélni az életét.

„Rádöbbentem, hogy a betegségem előtt nem éltem meg igazán a pillanatokat, legalábbis nem úgy, ahogy kellett volna. Nem azt mondom, hogy úgy kell élni minden napot, mintha az lenne az utolsó, de jobban kell értékelni mindent. Hiszen bármikor közbeszólhat bármi, akárcsak nálam.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top