nlc.hu
Sztárok

Nem beszélnek egymással a Fresh lányok

Emiatt nem beszél évek óta egymással Fresh Andi és Fresh Wiki

Nagyon eltávolodott egymástól a két énekesnő.

Villányi Andreát (Fresh Andi) és Gyulai Viktóriát (Fresh Wiki) nemcsak az együttes és a közös munka kötötte össze, hanem közeli barátok is voltak 20 éven át. Ezért is meglepő, hogy már évek óta nem beszélnek egymással.

A Fresh lányok egykor…

Fresh

Fresh Wiki (Gyulai Viktória) és Fresh Andi (Villányi Andrea) az RTL Klub Reggeli című műsorában 2010-ben – Fotó: Sajtóklub

… és ma

Fresh

Balra: Fresh Andi az Ütős ötös című műsor egyik 2023-as adásában, jobbra: Fresh Wiki a TV2 Mokka című műsor egyik 2023-as adásában – Fotók: (b): TV2 / Ütős ötös – videó // (j): TV2 / Mokka – videó

Mint a Blikk írja, az okokról Fresh Wiki csak annyit árult el a közösségi oldalán, hogy „vélt vagy valós sérelmek miatt elsodródtak egymástól”.

A bulvárlap érdeklődésére Fresh Andi elárulta, annak ellenére, hogy nem kommunikálnak, továbbra is követik, mi történik a másikkal. „Figyeljük egymás életét a távolból” – hangsúlyozta az énekesnő, aki ugyancsak szűkszavúan reagált arra, miért nem beszélnek egymással. „Még mi magunk sem tudjuk, hogy ezek a bizonyos sérelmek vélt vagy valós dolgok” – jegyezte meg. Mindenesetre biztos abban, hogy egyszer majd leülnek átbeszélni mindent.

Amikor 3 évvel ezelőtt kiderült Fresh Andi betegsége, néhány szót ugyan váltottak. „Volt egy néhány perces beszélgetésünk” – említette meg Andi, aki hisz abban, hogy egyszer még tisztázzák az egykor történteket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top