nlc.hu
Sztárok

Fresh Andi: „nem lenne felelősségteljes döntés gyereket vállalnunk"

Fresh Andi: „nem lenne felelősségteljes döntés gyereket vállalnunk”

Fresh Andi úgy érzi, férjével és négy kutyájával kerek az élete.

Fresh Andi megküzdött a rákkal, most az éves kontroll eredményét várja. A betegség abban is közrejátszott, hogy nem vállalt gyereket, és már nem is akar – írja a Blikk.

“Nem lehet egy életet rettegésben leélni. Ez a kis drukk egész életemben végig fog kísérni, de nem amiatt, ami történt, mert az durva, de fantasztikus utazás volt, hanem mert szeretnék már túl lenni rajta” – mondta Fresh Andi, aki elfogadta, hogy ő már nem lesz édesanya, de ettől függetlenül az élete kerek-egész.

Fresh Andi

Fresh Andi (Fotó: Birton Szabolcs)

“Az én biológiai órám 25 és 28 év között csörömpölt, hogy jó lenne egy gyerek, de akkor nem úgy hozta az élet. Aztán 16 év barátság után összejöttünk a férjemmel, és csak a mának éltünk. Egy beszélgetésen felmerült ugyan a gyerekkérdés, de neki már van két felnőtt gyereke, és nem várhatom el, hogy otthon üljön. Tudom, ha lenne gyerekünk, akkor is menne repülni, quadozni, motorozni, ide-oda. Én meg meghülyülnék, hogy miért nem mehetek. Aztán jött a betegség, és kemoterápia után három évig nem is javasolt a gyerekvállalás. Most meg már 42 éves vagyok, a férjem 54 múlt, nem lenne felelősségteljes döntés gyereket vállalnunk. Kerek életünk van a négy kutyusunkkal, úgyhogy idén szilveszterkor is azt mondtuk: ha minden így marad, nekünk ennél több nem kell. És ebbe nem fér bele egy gyerek” – mondta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top