nlc.hu
TV-sztárok

Fresh Andi és a mellrák

Legyőzte a mellrákot: Fresh Andi paróka nélkül lépett a kamerák elé

A mellrákból kigyógyult énekesnő a Szerencsekerék című vetélkedőben mérettette meg magát, ahol büszkén mesélt arról, hogyan győzte le a betegséget.

Fresh Andinak nagyon nehéz volt a tavalyi éve, hiszen rosszindulatú mellrákkal diagnosztizálták. Az énekesnő alig pár hónap alatt megjárta a poklok poklát, de végül sikeresen győzte le a kórt – írja a Blikk.

Fresh Andi legyőzte a rákot

Fotó: Birton Szabolcs/smagpix

Az énekesnő a TV2 Szerencsekerék című műsorában most büszkén mutatta meg rövid szőke haját, és mesélt arról is, hogyan tud a történetével másokon is segíteni.

„Ez már az én hajam, és nagyon büszke vagyok rá. Képzeljétek el, ezért is izgultam nagyon, hogy jövök ma hozzátok végre paróka nélkül… Iszonyatosan jól érzem magam, és örülök hogy sok olyan nő keres meg, aki hasonló helyzetben van, mint én voltam, és tudok nekik segíteni már azzal is, hogy elmesélem nekik, én hogyan küzdöttem meg a betegséggel” – mondta Fresh Andi.

(Nyitókép: Birton Szabolcs/smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top