nlc.hu
Sztárok

Leborotválta a haját a mellrákkal küzdő Nicole Eggert

Leborotválta a haját Nicole Eggert, a Baywatch sztárja, miután mellrákot diagnosztizáltak nála

A drámai videó egy pontján az 52 éves színésznő 12 éves lánya is segít a mellrákkal küzdő színésznőnek.
Nicole Eggert színésznő leborotválja a haját

Nicole Eggert, a Baywatchban Summer Quinn karakterét alakító színésznő 2023 decemberében jelentette be, hogy mellrákot diagnosztizáltak nála.

Az 52 éves színésznő az elmúlt hetekben rendszeresen tett közzé információkat a kezeléséről, amely során kemoterápiát is kapott, de most egy drámai videót osztott meg a közösségi oldalán, amelyben az látható, ahogy leborotválja a haját.

A felvétel egy pontján megjelenik a 12 éves lánya, Keegan is, hogy segítsen édesanyjának, miközben a videó alatt a Beastie Boys Fight for your right című száma szól.

„Talán a gyógyuláshoz nem annyira az kell, hogy megváltoztassuk magunkat, hanem hogy megengedjük magunknak, hogy azok legyünk, akik vagyunk” – írta a videóhoz Eggert a Madeleine Eamestől származó idézetet.

A bátor poszthoz több híresség is kommentelt: Alyssa Milano énekesnő-színésznő azt írta, hogy nagyra értékeli Eggert tettét, Jennie Garth színésznő pedig egy nagy ölelést küldött neki.

(CNN)

(Kiemelt kép: Instagram/Nicole Eggert)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top