Hujber Feri és 19 évvel fiatalabb felesége kapcsolata szerelem volt első látásra

F.C. | 2024. Október 02.
A színész olyan drámai vallomást tesz a Nyerő Párosban, ami mindenkit megríkat.

A Nyerő Páros vadonatúj sztárpárjai a beköltözésük előtt többek között arról is mesélték az rtl.hu riporterének, hogyan ismerkedtek meg. Kiderült, Hujber Feriék kapcsolata szerelem volt első látásra. Mindezt az 50 éves színész felesége árulta el.

Ez igazából tényleg, mondhatni azt, hogy szerelem volt az első látásra” – vallotta be Szőke Krisztina.

“Az első alkalommal, amikor találkoztunk, azt mondtam neki: <<Tudod, milyen fontos, hogy mi most találkoztunk?>> Nekem világos volt, hogy őt kerestem egész életemben. Menekült egy pár hónapig, nem akarta elkötelezni magát, mert rettegett, hogy mi lesz akkor, hogy nem fog soha többet szabadulni, én meg nem akartam, hogy szabaduljon soha többet” – tette hozzá mosolyogva Hujber Feri.

A Valami Amerika-filmek sztárja és 19 évvel fiatalabb kedvese kapcsolata 2017 óta tart, de a Nyerő Párosban láthatjuk őket először együtt. Nem tagadják, voltak hullámvölgyeik, de mindig sikerült kimászniuk a gödörből. 

“Megláttam róla egy képet a Facebookon, és annyira furcsa, csintalan volt, és a művészneve volt kint, láttam, hogy ez biztos, hogy nem magyar név. Utána rákerestem, hogy ki ez, meg, hogy. Ami elém tárult az interneten, az kimerítő volt számomra. És akkor azt mondtam: <<Jézusom, ezt az embert meg akarom ismerni!>>”árulta el a Fókuszban Hujber Feri, aki – a beharangozó szerint – olyan drámai vallomást tesz a Nyerő Párosban, ami mindenkit megríkat.

Kiemelt fotó: Sajtóklub

Exit mobile version