nlc.hu
Sztárok

Hujber Feri a feleségéről

Hujber Feri direkt olyan párt keresett, aki szintén nem monogám típus

Feleségével, az egykori felnőttfilmes Krisztával hasonlóan gondolkodnak a monogámiáról.

Hujber Feri az interneten keresztül ismerkedett meg a feleségével, Szőke Krisztával. A színész már az első üzenetváltáskor tisztában volt párja felnőttfilmes múltjával, de ez nem zavarta, mivel olyan társra vágyott, aki – hozzá hasonlóan – nem monogám típus – írja a Blikk

Hujber Feri,

Hujber Feri a feleségével, Krisztával és a közös fiukkal, Regővel – Forrás: Story magazin – címlap

„Több videóját is láttam, mielőtt megismerkedtünk volna. Sőt, pont ennek apropóján írtam rá először, mivel annyira felkeltette az érdeklődésemet, hogy szerettem volna a személyiségét is megismerni” – árulta el a bulvárlapnak.

Az újra Magyarországon dolgozó színész már az első randevún tudta, hogy számára Kriszta az igazi, amiben az is megerősítette, hogy hasonlóan gondolkodnak a monogámiáról.

„Tizenöt évig éltem monogám kapcsolatban, amit nem tudtam betartani, és rá kellett jönnöm arra, hogy olyan társra van szükségem, aki számára a hűség szintén nem testiségben, hanem sokkal inkább egyfajta lelki kapcsolatban nyilvánul meg. A szerelmem erről ugyanígy vélekedik” – mesélte Hujber.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top