nlc.hu
Sztárok

Nyilatkozott Szőke Krisztina

Először szólalt meg és mutatta meg magát Hujber Feri 19 évvel fiatalabb párja

Eleinte nem is sejtette, hogy egy hírességgel ismerkedik.

Évek óta fúrja sokak oldalát, kivel is kezdett új életet Hujber Feri. A 49 éves színész most a párjával úgy döntött, amíg ő az országot járja a Bánfalvy Stúdió Funny Money című darabjával, amelyben több szerepet is alakít, addig Szőke Krisztina és a kisfiuk, Regő bemutatkoznak a nyilvánosságnak.

Hujber Feri,

Hujber Feri a 2020-as Konyhafőnök VIP-[sc_cts_position slug="roadblock010" clear="1"]ben – Fotó: Sajtóklub

„2017-ben találkoztunk először, miután Feri írt a Facebookon. Akkor már régóta Londonban dolgoztam, és éppen itthon voltam, Pesten. Volt itthon is egy kis bérelt lakásom, ott került sor az első randevúra. Bevallom, eleinte nem tudtam, hogy híres színész, annyira más világban éltem kint Londonban” – mesélte a Story magazinnak Krisztina. Mint mondja, 2017 nyarán, Londonban döntöttek úgy, hogy elkezdik a közös életüket. 2017 decemberében már a lánykérés is megtörtént, mégpedig egy Starbucksban. Az esküvőt 2020 márciusára tervezték, ám a világjárvány közbeszólt, és azóta se szervezték meg újra. Krisztina azt is elárulta, a 2 éves 9 hónapos Regő tervezett baba volt, és nagyon várták.

Story - címlap

Arról is beszélt a Storynak, hogy nem szégyelli a felnőttfilmes, szexipari múltját, egyébként 2018-ban forgatott utoljára. „A mi kapcsolatunkban nincsenek tabuk” – jelentette ki Krisztina, hozzátéve: Feri ma sem tartja monogámnak magát.

A párt hazahozta a honvágy Londonból, mindenképpen itthon tervezik a jövőt. „Feri a karrierjét szeretné újraépíteni, én online személyi asszisztensként akarok dolgozni, emellett lakáskiadással foglalkoznék, és úgy tűnik, a festményeim iránt is van érdeklődés” – árulta el Krisztina, aki tehetséges festő és szobrász is.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top