Costa Ricán kezdtek új életet Dobó Ágiék – elárulta az exszépségkirálynő, miért hagyták el az országot

F.C. | 2024. Október 03.
Maglódról a Csendes-óceán partjára költöztek 12 bőrönddel.

Dobó Ágiék évek óta keresték azt az országot, ahol el tudnák képzelni az életüket. Először egy nyaralás során jártak Costa Ricán, ahol most egy évet biztosan eltölt az exszépségkirálynő az építési vállalkozó férjével, Kis Csabával és két fiukkal. Mostanáig csak a családtagok és a közeli barátok tudták, hogy a közép-amerikai országba költöznek. 

“Körülöttünk majmok, iguánák vannak. Egyszerűen nagyon más, mint ami otthon van. (…) Az első napok elképesztően kaotikusak voltak, mert tudtuk, hogy nagyon kevés időnk van arra, hogy így négyen együtt berendezkedjünk, és elkezdjük az itteni életünket. Értem ez alatt, hogy kiválasszuk a megfelelő iskolát a gyerekeknek, belakjuk a házat”mesélte immár Costa Ricáról a Fókuszban Dobó Ági.

Bármennyire beszélünk erről elég régóta, úgy igazán tényleg senki nem hitte el, hogy tényleg elindulunk” – jegyzi meg a kétgyermekes exszépségkirálynő, hozzátéve: már évek óta úgy utaztak, hogy keresték azt a helyet, ahol hosszabb ideig is letelepedhetnének. Tavaly nyáron Costa Ricán járt a férjével kettesben, és azonnal beleszerettek az országba. Ezt követően visszamentek egy hónapra a gyerekekkel: “Ők is hasonlóképpen éreztek, és mondhatni, másfél éve azon dolgozunk, hogy pontosan nem meghatározott intervallumot, egy hosszabb időt ott töltsünk. Első körben egy iskolai tanévet, és aztán meglátjuk, hogy érezzük magunkat”.

A család egy teljesen felszerelt, vadonatúj házba költözött, amelyre másfél éve találtak rá, amikor még csak az alapjai voltak meg. Az ingatlantól 10 perc sétára van az óceán. A gyerekeket egy angol-spanyol nyelvű iskolába íratták be, amit ugyancsak trópusi környezet vesz körül.

Dobó Ágiéknak már vállalkozási ötletei is vannak: Csaba szívesen építene házakat a Costa Rica-i tengerparti telkeken.

A YouTube-csatornájukon is már megmutatták az új otthonukat, új életüket:

Friss videóblogjában a modell, exszépségkirálynő hosszabban is megindokolta a költözésüket: “Nem azért, mert bármi problémánk lett volna az otthoni életünkkel, az országunkkal, amit egyébként imádunk, és ahol csodálatos életet élhetünk, de szerettünk volna a gyerekeknek egy olyan élményt adni, egy olyan lehetőséget, egy olyanfajta tapasztalást, ami a lehető legnagyobb mentális rugalmasságot biztosítja majd nekik az életben. (…) Nagyon hiszek abban, hogy az egyik legjobb tulajdonsága az embereknek az, hogy ha rugalmasak minden tekintetben. Sokkal boldogabb, sokkal könnyebb életet élhetnek azok az emberek, akik nagyon gyorsan alkalmazkodnak különböző helyzetekhez. Én nagyon szeretném ezt a saját gyerekeimnek megadni”.

Kiemelt fotó forrása: YouTube / KisCsalád-Dobó Ági – videó

Exit mobile version