nlc.hu
TV-sztárok

Dobó Ági a házasságáról

Dobó Ági: „Az egész házasságunk hullámvölgyek sorozatából áll”

Az egykori szépségkirálynő és férje a saját példájukon keresztül szeretnének tanácsot adni más pároknak.

Dobó Ági és férje, Kis Csaba pár hete bejelentették, adni szeretnének valamit a szerelmeseknek, ezért pártábort szerveznek, ahol szakemberek segítik a résztvevőket kapcsolatuk megerősítésében.

Dobó Ági és Kis Csaba

Fotó: Instagram

Az egykori szépségkirálynő és Csaba 14 éve vannak együtt, két közös gyermekük van, ám a házasságra csak egy évvel ezelőtt kerítettek sort. Nem tagadják, a kapcsolatuk sosem volt zökkenőmentes, ahogy másoké sem, de rájöttek, hogyan tudnak úgy működni együtt, hogy életben tartsák a szerelem lángját.

„Nagyon sok pofon ért minket az elmúlt 14 évben. Rájöttünk, hogy sokkal több energiát és időt kell fordítanunk egymásra, a házasságunkra ahhoz, hogy az hosszú távon is működjön. A legnagyobb próbatétel számunkra az, hogy nagyon különbözőek vagyunk a férjemmel, amiből adódóan az egész házasságunk hullámvölgyek sorozatából áll. Sokszor elbeszélünk egymás mellett, mert másképp kommunikáljuk a problémáinkat. Bevallom, többször is kértük már szakember, párterapeuta segítségét, aki egyfajta tolmácsként, mediátorként segített minket egymás megértésében” – mondta a Best magazinnak Ági, majd hozzátette, az évek során kialakult pár háziszabály náluk, ami segíti a kommunikációt és azt, hogy minden helyzetben tudjanak a másikra figyelni.

Best címlap

Best magazin címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top